Monday, April 16, 2012

bayi perempuan comel

Assalamualaikum!

Woahhh!ekceli noora baru lepas menaip satu entry yang agak panjang,tapi rasa tak boleh publish.Dan telah dipadam laju-laju T_T.

Semalam,noora dan keluarga noora (gila ah mcm karangan dak upsr) telah melawat akak ipar a.k.a isteri kepada abang angkat noora (yang di adopt oleh abah ketika dia memeluk Islam,masa tu dia bujang muda remaja lagi,dulu dia kadazan ke iban ntah tak ingat).Ni anak ketiga dorang,bayi perempuan yang tak disangka-sangka lahir.Dorang ingat boboy,sebab doktor kata maybe boboy lagi sebab dua anak sebelum ni boboy.Ni masa scan tak nampak sangat,tu yang doktor kata 80% boboy kot.Maka bukan setakat abang noora ngan kakak ipar tu gembira,kitorang ni pun turut melonjak kesukaan.(sila jangan pening macam noora yang baru lepas minum neskapiaq ni)

maksu yg over excited sedang cuba membuli dak saida

uncle dukung sampai tercabut booties sebelah+_+

hanya mampu senyum dipakaikan seluar over size,hahaha


Alkisahnya,dorang dapat anak fes pada tahun ke-3-4 berkahwin,lepas tu dalam 10-11 tahun baru dapat anak ke-2 dan after 2years dapat baby gegurl ni.Nama dia Nur Saidatul Suhaila,ibunya suh panggil saida ala-ala 7petala cinta katanya,yang babah dia pulak suh panggil ella,ala-ala ella ratu rock katanya.Hah,pening kitorang.hehehe.Kakak dan abang ni sangat-sangat bersabar.Macam-macam benda dah dorang lalui.Semoga kehidupan dorang akan terus bahagia dan cemerlang selepas ni,amin.=)


Sori entry ntah pape.hohoho.

6 comments:

ParentLite said...

comelnye baby.. suke suke..

PutriesNoora said...

kannnn?geram!

nurul said...

Wahhh baby itu comel sgt walaupun pakai baju oversized. Hehehe
Yang.... Kamu komen di entry tbaru kite kan? Adakah kamu kenal siapa si tetttttt itu? Sila inbox kite di FB! Hahaha kamu ade fb kite kannnn

PutriesNoora said...

ain:wow!blogger feberet komen sini...terharu..hehehe..k nanti i pm k=)

Zana Adieyza said...

comelnya!!! mesti best kan dpt bau baby.. wangiiiiiiiiiiii...

PutriesNoora said...

zana:best..wangi+lembut..geram sangat2=D