Friday, August 12, 2011

cukup rase,cukup perisa,cukup kenyang,cukup gembira

Assalamualaikum!!

Seperti yang korang xtau,mood noora sgtlah ke laut 2-3 hari ni,tetibe mood beblog hilang entah kemana.ini tipu jangan percaya.noora xtau nak update ape sebenarnyer.kelu jarijemari menekan keyboard.hehehe.

Memandangkan hari ni noora xbz.padahal keje melambak saje wat2 macho xde keje jap.noora nak update sket pasal berbuka peristiwa 9 ogos 2011.

Xyah la nak saspen bagai,noora sebenarnyer nak citer noora ngan en.asben g berbuka kat luar 9 ogos tu,bukan pe pun.hahaha.

Kekonon dalam hati sanubari yang ikhlas lagi berbudi pekerti tinggi ni, perasan yang melampau noora mengajak en.asben kuar berbuka.kekonon nak belanja dier sebabnyer dier tetttt.biarlah rahsia.hahaha.pastu tanya punya tanya kat kawankawan.macam tanya sama pokok.depa dok suggest macammacam,secret recipe la,hotel la,macammacam la.n noora ber pk pk nak ajak en.asben g secret recipe.

Mase otw tu,en.asben ckp "mcm takut xpuas je mkn kat situ.jom kt g restoran tomyam kat kampung sebelah tu nak?tomyam dier superrrr power!banyak pun banyak.puas hati tp kalau tutup kt g cari tmpt berbuka kat jj bukit tinggi".gaya org lapa mcm ni la,pk makanan yang bnyk n sedap.huhu

Noora pun ikut jela.dalam hati suke la.save duit ahhkkkakk.murah kot makan kat kedai tomyam kampung sebelah.hahahaha.gelak jahat dalam hati sanubari.

Sesampai terus order,pastu g round round Telok Gong kampung sebelah lagi satu,pastu g balik Kampung Pendamar tempat restoran td.duduk je,dorg dah serve makanan.pas bape minit azan.pastu makanmakan.nyata sooodaaaaaap jang!cume tomyam sudah xpanas sgt,sebab tgu azan td.tapi still lagi sedap. 

tenang je suasana sini=)


wan seafood kampung pendamar=)

jangan pandang tomyam ayam ni sebelah mate,sedddap!isi banyak gloss!sluuurpp*_*

ikan siakap 3rase,cukup perfect rase dier!kuah tu walllawehh!


tengok sayur kailan berbukit,bnyk glosss!sedap sume..masyukk!

Pas dah licin xde gambar,cecepat nak balik,nak solat.memang xrugi la makan kat sini,sedaaaaapppp dan murah..semua diatas berjumlah rm36 ringgit.jimat duit ahhkkak.hikss.

P/s: tazkirah jumaat petang2 sket kot.insyaAllah=)

5 comments:

petuapakar said...

Yum2 ikan siakap 3 rasa tu. Favourite pakar. 36 ringgit tu...murah nyer.

ZaNa aDieyZa said...

nmpk sedap la makanan tu semua.. yummy2!!

PutriesNoora said...

pakar:sedapp tu..huhu

PutriesNoora said...

zana:memg..lagi2 time tgh berpuase ni..huhu

azie suhaimi said...

sedapnyee tengok makanan tu sume.hukhukk.nak jugak..azie follow :)