Monday, August 27, 2012

mata bengkak di pagi raya

assalamualaikum,

noora rasa dah berkurun tak update blog.bz tu dah melampaui batas batas norma kehidupan.hohoho

firstly nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin kat semua yang sudi membaca,menyinggah,mengutuk,mengkritik blog kesayangan hamba ni.

raya tahun ni giliran en.asben,first time noora beraya jauh dari keluarga.hilang cun sebab mata bengkak kaw2 punyaaa.bukan sebab nangis,sebab tak cukup tido.tido noora di ganggu nyamuk durjana.noora ni memang super sensitif sebab nyamuk.

alkisahnya makcik ni baru fes time beraya kat kampung nakkk.memangla kekwat sket part nyamuk tu.sangatla menguji kesabaran.len kali nak bawak kelambu sendiri xpun lumur lotion satu badan.pasgrahh!T_T











ni pulak gambar berjimba dengan family kesayangan kat bukit tinggi n genting..tp dalam hp ni ada satu je gambar,jadila labuuuu....:D








raya kali ni memang berjalan sakan..sampai sakit abis kaki-kaki,dari raya pertama sampaila ke ahad semalam...ada sesapa nak rekemen tukang urut tak?huhuhu..bye!

posted from Bloggeroid

12 comments:

Siti Nursyuhada said...

selamat hari raya noora (*v*)

baju polkol dot tue cantik laa...

Suwaibah YS said...

huuu..cantek baju polka dot tu :)

Ina Haireina said...

selamat hari raya noora..

amboi.. mate bengkak di pagi raye ye.. hehhee..

PutriesNoora said...

sue:tq sue!=)selamat hari raya!

PutriesNoora said...

sue:selamat hari raya!tq dear=)

PutriesNoora said...

ina:memang bengkak habis!kesian kan..hehehe..selamat hari raya!=)

ILY said...

Selamat hari raya Noora! Cantik dress poplook iteww =)

fifi said...

selamat hari raye kak.. saye kalau balik rumah mertue pon tido dalam kelambu..

♥ ROS ♥ said...

Mata bengkak pun still comel tau.. Hihihi.. Pandai noora dressing.. Suka tgk.. Selamat hari raya :)

PutriesNoora said...

ILy:selamat hari raya!sakan dapat skirt kembang..hehehe

PutriesNoora said...

fifi:tula..bnyk nyamuk..len kali kena bawak spray sendiri...hehehe

PutriesNoora said...

ros:xcomel langsung...buruk betul muka sembab pagi2 raya..huhuhu