Monday, May 9, 2011

wild wild western

Hye sumesume!!

Bertemu lagi di hari dan waktu yg lain...heeeee...sabtu malam ahad yang lepas noora n en.asben yg tercinta g uma mentua kat sg.buloh xde pun buloh kat situ...mcm ne nak wat lemang ni..aiiishh..pas dah borak,gelak2,borak,sakat2,borak,gelak2,borak,sakat2...brape bnyk da..kitrg pun g uma pak sedara en.asben..ape ke name tmpt dier...saujana alam,saujana impian ke...eh ke saujana mata memandang??sumpah xingat...hehe...mak sedara en.asben bagi handbag comey from bandung..yyeeaayyy!suke xyah beli beg g kenduri dah..jimat2!

Pas balik tu...perut pun sudah lapa tahap dinosour,memg xcomey langsung dah!!

ni bukan T-rex,ni N-rex..rexona

Dalam hati mule tanam harapan nak makan chicken golden blue,tomyam,ikan jenahak 3 rase,sup cendawan,nasik goreng kampung...tapi antara sumesume tu en.asben pilih yg western...ala...nak sumesume..pastu ktorg pun g la Kg.Bharu KL...restoran chop n steak memg terbaik!!dahla murah...ni yg tensen ni...sebab..bile murah n terbaik...konfem kene makan sampai abis!pastu tiap2 bulan nak dtg melahap kat sini...tension!!!aaarrrggghhh...bako kang baru tau!

Sebelum layan gambor...noora nak cakap "selamat hari ibu" untuk semua ibu2 kat dunia yg fana ini...doakan noora pun cepat2 jadik ibu ye=)!amin!!

jus apple n carrot yg cukup perfect!
en.asbennyer,ade prawn,lamb n chicken
goldenblue yg sedap padatdansendat dgn cheese n ayam
dah abis makan cakap ape....alhamdulillah...syukur nikmat dariMu ya Allah!!=)

4 comments:

wana said...

wohoo sedap tuh...kecur air liur tgk....psssttt,bile nk bwk i pegi...???hehehe

hafiz said...

memang sedap,kenyang..

PutriesNoora said...

wana:kalau i bawak u..memg xsampai2 la jawabnyer..u bawak i..hahaha..sedap wana..murah2..puas ati!=)g bawak adik-adik mu itu ye..

PutriesNoora said...

hafiz@bucukcyg:sukesuke=)