Wednesday, September 7, 2011

Raya part2: bila gambar berbicara

Assalamualaikum!!

Entri ni sambungan entri raya2011.Entri ini penuh gambar,amaran kementerian kesihatan,sila jangan tengok kalau senang muak mahupun loyer apetah lagi peguam.

Pagi 1 syawal


pepel tema tahun ni=)
dari kiri: emmed,kak mien,ammar,noora n masitah,opss lupe nak kenalkan ultraman taro kat tangan ammar,hehehe

baju merah tu la si fatin a.k.a PA wan

mummy cube wat muke ketat.huuhuu

family kakak no.3,ammar memg xleh dok diam n "atokmen" tu xlepas2.
kak cha ngan asben
family kakak no.1,yang baju oren tu zaid,maaf gambar kabur,so tetibe anda jadik xmacho.hahaha(gelak jahat seorg maksu)
masitah yang cube menunjukkan ciriciri anak solehah,tapi ini cume gambar hiasan.hehehe
anakanak dara mak,kurang sorg.aiishh apela kamera en.asben ni,kabur mcm tuannyer.aiiisshh!
cucu cucu teman gelak dan gado wan=D


dari kiri: abg mie,mummy,en.asben,abg wa,perut masing2 dah sendat,so kedudukan pun xmenentu hala dah.huhu

Melawat Icity dihari raya

bertukar!!wikiwiki!!
peace yaaawww!
gile kabur!tapi nak tempek gak.en.asben nebes ke ape ni..huhu
kabur pun tetap nak bergambar!
Picnic yang panic

ready to go!

pink n white!love it=)
at titiwangsa-yang tudung pink tu makan xhinggat dooniaa!

ammar pandang kerek ke arah kek power rangers

sambal ayam berempah,lontong n nasik impit,meehun dalam periuk=)
wan dengan PA

xmenyabar nak potong kek

maksu yang perasan cantik bersama anak buahnyer yang perasaan jadik shiela rusly.hhaaiihh!
opps en.asben,perut mu tetap menjadik pojjjaaan hatiku!
besday boy naik gelap..baik punya berjemur

makan dan makan dan makan,lupekan tentang berat badan untuk seketika!
suke ati nak upload senget,kasik senget lu org punya kepala sket la =P

kekonon retiss la tu
sambung picnic kat wetland,putrajaya

cantik!!!

gediks2 yang xdapat dibendung lagi
memang best berkelah kat sini=)))
Raya kat uma mentua with abaya

love this pic!

model mesin basuh =D
sedang uji bakat sebagai mat rempit statik
tat telur,dah lame teringin,ni fes time makan,n sedap^_^!

xtau name ape,fes time jumpa,super duper sedap!!=))
P/s:banyakkan gambar?dah la banyak kabur,maaf jela,huhu.sesape nak muntah sile ke tandas cepat!!!

4 comments:

azie suhaimi said...

baju raya kaler purple ye.samala kite :)

PutriesNoora said...

haah..slamat hari raya azie=))

ZaNa aDieyZa said...

samalah tema raya kita dear.. purple!!!

PutriesNoora said...

hahaha..sume kaler purple=D