Monday, July 25, 2011

marah+geram+nangis

Assalamualaikum!!

Hari ni noora xbrape sihat.demam.sakit kepale.sakit tekak.dari semalam sakit  kepale yang xberbelah bagi.huuuwwwa.2x en.asben picitpicit,tariktarik rambut,telinga,sume de la.tapi sakit xkurang.*__*

Pagi ni terus rase mcm demam.aiiiigggooo.

Dalam keadaan xstabil ni tetap ade mood nak update.sebab rase marah+geram+nangis.motif taip balik title??malam tadi rase geram sgt dengan anak buah noora yang sekor ni.dier baru darjah 5.memg slalu suke sakatsakat dier.dier ni jenis kepala angin.cepat marah n merajuk.tapi sekejap je.tp time dier marah n majuk tu memang menguji kesabaran semua orang.huhu.
aksi kononkonon ceria dari Masitah n Ku Emmed Harraz

Malam semalam,dalam lebih kurang kul 10malam,masitah ni,baru dok sibuk nak wat homework.nak cari gambar pasal perayaan la,baju kebangsaan la,makanan la.kononkonon dier dah carik dalam sume buku tapi xjumpa.hellloooo budak kecik.maksu awak pun skolah okeh.konfem de dalam buku.kajian tempatan de,buku bahasa melayu ade.owh sgt geram!!dah la tengah sakit pale.so mak dier a.k.a kakak sulong noora suh noora carik dalam internet.banyak lemak ini budak.dahla maksu tengah sakit kepala kuat yang amat.dier lak buat perangai.lalu maksu geram.marah.dan membebel.memandangkan maksu dah naik angin n sakit kepale,maka uncle apis yang menjadik sasaran si budak kecik.uncle yang baik hati n rajin itu la yang khusyuk dok cari bendabenda tu kat internet.

Noora yang tengah geram terus naik bilik n nangis.huhu.ni habit yang xboleh dibendung.noora yang marah noora yang nangis balik.budak yang kene marah tu.rileks jek.aduhai.kelemahan ini memang xdapat diatasi.sejak dulu sampai sekarang.huhu.pasal tu la noora xsuke kene marah atau marah orang.sebab nanti noora yang nangis.

Pagi ni elok je budak kecik tersengehsengeh kerang busuk.kan dah kate dier rileks je.sape yang kene marah ni,aku ke dier.konpius 18 saat.

Secara jujurnyer memang noora maksu yang garang.kot??sebab mak noora suke ckp macam ni kat anak buah yang wat perangai "hang jangan wat perangai..sat ni wan bagitau kat maksu hang,baru tau!".erks.dari kecik mak noora dah praktikkan ayat tu.so dakdak tu pun dah anggap maksu dier garang.so kene dgr ckp maksu.hahaha.anakanak buah noora sume takut kat maksu dier ni.kononkonon marah,pastu maksu yang nangis dulu.apekah??standet pas marah mesti terus masuk toilet or bilik.sebab nak nangis!!!poyo macho setenet depan dorang.belakang meraung.huhu.jangan la anakanak buah aku bace entry ni.

Nur Fatin a.k.a P.A wan(19tahun)Zaid al walid(17tahun)
Shazrin yang dah beso same mcm chicken tu.

Tapi anakanak buah noora semua rapat dgn noora.sebab maksu paling sporting yaaww.paling memahami kehendak muda mudi dorang.paling leh bawak berbincang.bawak jalanjalan.paling gojes.paling backup dorang.tapi dengan dak kecik diatas.memang maksu suke sakat.hehehe.sebab dier poyopoyo sket.paling suke cakap kat dier "mak(wan) jom kt buang masitah mak,dier tido kang kiter g buang dier kat tong,mcm baby yang orang dok buang tu.'' xpun ayat ni."masitah kan anak ah cai,anak cina.kitorg kutip pastu bela".hahaha.giler jahat x?pas dier dengar ayat2 ni konfem majuk+marah.huhuhu.

So apekah kesimpulan entry ini.sile pk kan sendiri.wat sume anakanak buah noora yang de 10 orang.raya tahun ni mintak duit raya kat uncle ok.duit uncle duit maksu gak.so kire pakej sudah.hehehe=D
Shazrul's Team,dua2 ni sangat pemalu dan sopansantun kalau bercakap
cucu kesayangan arwah abah a.k.a atuk (Ku Ammar Haikal),pantang dier nangis konfem orang sekeliling dier atuk marah.huhu
P/s:lagi 2 orang (Khusairi ngan Khusaini) xdo pic la dalam lappy ni.Pape pun collect duit raya kat uncle eh!!ngggeeeee=D




2 comments:

Mama Kembar 3 said...

amboi kemain lagi mak su dah pesan siap siap suh kutip duit raya ngan uncle hehehe. jenuh laa uncle nak kena menabung dari skarang hahaha!

noora said...

hehehe..maksu larik selamatkan diri!=D