Monday, July 4, 2011

tulis blog fully english...kemonnnlah!!poyo ok!!

Assalamualaikum sumesume!!

*Entry ini ditulis dengan penuh unsur kecemburuan yang tidak berbelah bagi*

Di hari isnin yang hening,sesambil menunggu PC kat lab yang di scan akibat terkene virus E.coli dan dukacitanyer,pendrive noora yang satusatunyer itu sejak zaman belajar dulu...berperisian hampir penuh 4G telah berjaya diformatkan akibat virusvirus yang xberperikemanusiaan dalam lab ni...*____*

Akibat dari penungguan terbabit...noora pun telah merajinkan diri membuka baju blogblog yang terjumpa...ade yang best..wat noora gelak...ade yang cute...wat noora rase nak jerit...tapi dalam kemeriahan lawatan sambil belajar sambil memfollow blogblog yang digemari...noora rase tersentap bile de blogblog orang melayu yang fully english..aduh....giler poyo...bukan penulis tu yang poyo..noora yang poyo nak bace n fahamkan sampai berpinarpinar mato den ni hah..wallawweehh...memang noora respek la blogger's yang leh wat entry fully english ni!



Secara jujurnyer noora mengaku agak susah nak faham...yela...dak engineering ni kebanyakkannyer karangan english memg xbrape...maapkan kelemahan sy itu...kalau korang ringkaskan jadik F=ma;m=mass,a=accelaration...haaaa mcm ni senang sket untuk noora...huhuhu

Kepada bloggerblogger yang tulis entry dgn fully english tu...teruskan usaha anda!!!noora memang susah la nak singgah blogblog yang mcm tu...bukan pe...org len bace 10minit...noora bace 100minit kang..kan kepoyoran jelas kelihatan disitu...hikhikhik

Ekceli korang minum air rendaman kamus eh leh terer english...dasat ahhhh...cerita pasal ni..teringat member dalam kelas BI mase diploma..lecturer suh dier wat ayat gune perkataan mother..dengan confident dier jawab.."my mother is rice cooker"...hehehe...sebenarnyer dier nak bitau.."mak sy memasak nasi"...hehehe...sekian...cintailah bahasa kita ye^____________^!!

5 comments:

NoRMa aZurA iSMaiL said...

hahaha...xhbs2 ngan engineering..cukup2 la tu wat rumus...mau muntah sudaaa..

miss bunga said...

macam tau je kisah my mother is rice cooker... hahhaa adakah aku orgnya?? hehe
rumus la best zue...

noora said...

hehe..bukanla ci...itu de budak laki mase kat kptm dulu...name rahsia..kang kene saman..hahaha

miss bunga said...

noora, pandai x sy...akhirnya berjaga jugak nk komen kt sini...hehehehe.... :)...

noora said...

pandai!!hehehe...t leh komen slalu ye!=))sayang cici=))