Tuesday, December 6, 2011

alkisah sabtu yang penat bukan main

Assalamualaikum!!

Sekali lagi tajuk macam nak mintak tembakan sedas,nasibla pembaca sekalian budget seperti ada yang baca. Sabtu hari tu balik uma PIL,plan nyer nak menyambut besday bersama-sama adik ipar noora.Besday kitorang sama tarikh.hiks.kononnyer nak menyambut minggu lepas,tapi memasing ada hal jadi tangguhla ke sabtu baru ni.Maka dengan itu en.asben belikan kek ngan kepci.Tapi masa nak otw g uma PIL noora sempat singgah tesco pakai inai corakcorak jap.hehehe.sudah lama terhingin tapi tidak kesampaian.gatalkan?mari tolong garu.hehehe.

si demok bersama inai dijari

comelkan kotak dier,me likey!tapi pic terbalik pulak..ayyyooh!
sedapnyer kek ni,rugi makan sket je,t nak beli lagilah=D
dia dan saya

Fil serius tengok kek,besday girls tgh potong kek sweet 18!=P  



me,mil,dikla n azza


Selepas dah makan kepci semua tu kitorang adik beradik plan nak kuar g tengok wayang.Nak g tengok Arthur Christmas kat Tropicana City.Kekonon nak tengok wayang pukul 9.30malam,tapi penuh uolls so terpaksa tengok pukul 11.30malam sebab memasing dah gian nak tengok wayang.Jadi sementara nak mengisi masa lapang,kitorang pun merayau-rayau dulu.Pastu g makanmakan kat SS2 sat sementara nak menunggu.


akak yang membesar bagaikan giant disamping adikadik yang kecik cinonet
amik mood xmas sepammmm.hiks=D
azza said "dikla lets eat!!!"=)

unsurunsur gelojoh dapat dilihat diatas
cupcakes raksasa yeaaahhhhh!!!
Malam tu noora balik pukul 3pagi.pergghhh penat gilos tapi happy!!dapat baju kurung dari MIL and dapat kuar dating dengan adikadik sayang =D

6 comments:

PUANSTOBERI said...

wah..akak ipar yg baik ni. hihi. bes ja ada adik2 ipar yg masih remaja gitu.. kekda ni, harap anak buah je la yg da remaja gitu. Adik ipar pun seme da kawen2 dah. hIkss

PutriesNoora said...

kekda tu yang sentiasa rasa muda remaja tu..hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

sangat seronok!noora..dah nampak berisi sikit..ade isikah?take care ok!

PutriesNoora said...

fza:ni bukan berisi skit,tp banyak..hehehe...isi lemak ni...isi anak tolong doa2kan ye=)

Zana Adieyza said...

wah, berjalan sakan yer.. sampai 3 pagi? mmg gempak la..

PutriesNoora said...

bukan gempaq...pengsan terus..huhu