Friday, June 22, 2012

TTC:nak ke tak nak?

Assalamualaikum,

Noora rasa bila-bila masa dari sekarang,cik bulan jepun akan menjengah.Itu bermakna apa?harapan clomid cycle ke2 berderai-derai.Takpe,rileks je.Buat apa nak sedih-sedih.Pergggghh,kalau lah boleh gitu kan.Hati di dalam sapa yang taunya punnnn *versi johan*.

Sedih hati ini,bagai ditusuk sembilu,sesak nafas ini bila ku mendapat tau.*_________*


*Tapi syukur sangat kalau cik bulan jepun merah berkelakuan baik.Kalau kita pregnant,cik bulan jepun jangan datang tau.hohoho.*


Tengah konfius nak teruskan clomid ke3 ke tak?boleh tolong noora jawab tak?T_______T


Rasa dah penat,rasa nak rehat,rasa nak kurus*tetiba*


Dan sebenarnya,memang tengah sedih sangat,perit rasa hati ni...ya Allah berikan ku kekuatan...aminnn...

24 comments:

nz1322.blogspot.com said...

me too. sy pun 2 3 ari lg. bersedia nak bersedih ni.. huhu..

cheq sue dieyha said...

sabar yea noora,jgn fikir2 sgt yea..saya sdri pn dh nk msuk 2 thn.saya pn sllu menangis bila org tnya kita psl anak.tp mlut org kn?kte x blh tutup,sabar ajelh..jgn rasa tertekan.doa byk2 k!org x rasa.org x tau..:)

kdg2 mkn clomid pn buat kita mengharap je kn?

Little world said...

salam nora--jangan laa sedih2 ..tak baik tau untuk orang sedang TTC---nak kena +vekan minda .. insyaallah ----jika bukan kali nie mungkin yang akan datang---

masa ida dulu2--ida selalu igtkan insyaallah akan ada REZEKI nanti--dan bukan ida sorang sedang menghadapinyaaa----
chaiyoKKKK1!!

ViLLa QaSeH said...

salam nora...
kuatkan semangat yerr...
insya Allah..rezeki nora bakal mendatang...n thanks jgk sbb dr blog nora jugak akak tau mengenai TTC nie.. walau dh 2 thn lebih berkahwin tp rezeki anak tak muncul lg...bykkan berdoa yer nora...akak follow blog nora...:)

pnsusu said...

insyaallah ada rezeki nora..amin

LaLa mhdnor said...

jangan sedih, insyaAllah ada rezeki nanti :)

fifi said...

salam sis nora.. jom la join ttc group malaysia.. best.. mesti sis tak rase keseorangan.. last saturday saye join 1st get together ttc malaysia dinner best sangat2.. happening.. boleh share suke duke kat sane.. lagipon ttc malaysia ni tak lame lagi akan di daftarkan under registration of society.. kasi highlight sikit bg org tau golongan macam kite ni sensitif~

PutriesNoora said...

nz:huhuhu..bertabahla kita ye...insyaAllah ada rezeki kita..aminn

PutriesNoora said...

cheq sue:kita yang baru makan clomid dah mcm ni..orang lain yg sampai ivf tu...huh..memang respek habis la...

PutriesNoora said...

ida:chaiyok!!tq ida=)

PutriesNoora said...

sis qaseh:tq kak..moga Allah beri kita rezeki tu secepat mungkin ye..aminnn

PutriesNoora said...

pnsusu:aminnnnn....ya Allah...amin....=)

PutriesNoora said...

lala:amin ya Allah..amin...tq dear=)

PutriesNoora said...

fifi:akak join!!tapi tak sempat nak g gathering tu...terlambat sudah...tq fifi for the support...nanti kalau akak ada anak pun akan terus support ttc macam fifi..insyaallah=)

fifi said...

la.. yeke? takpe.. next time sis join la.. boleh kite jumpe.. inshaAllah.. sebab saye ade jugak kawan.. bile da ade rezeki hilang.. lupe semue kawan TTC.. tak best la macam tu sebab mase kite susah derang yang support kite..

btw.. ni entry saye untuk dinner tu..http://zairidanfifi.blogspot.com/2012/06/1st-get-together-ttc-dinner-awesome.html

Suwaibah YS said...

nora cayanggggg

jgn sedih2 tau... nant lagi stress.. org kata kalau stress lagi susah nak pregnant...

be happy ok :)insyaAllah nant ade rezeki tu

p/s :kita pun rase nak kurus
hahhaha

Golden Rose said...

berprasangka baikla....ALLAH MAHA MENGETAHUI

PutriesNoora said...

sue:huhuhu...jom mengurus sama2 nak?hehehe

Anonymous said...

ape kate noora try vitex.. Sy 16weeks pregnant skang..dh kawen 6thn..br ni try vitex, alhamdulillah..kalo x pasti, search info vitex kat internet..vitex bleh tlg matangkan telur kite...kdg2 kite subur,tp telur x cukup matang..good luck!

-EMMA-

PutriesNoora said...

emma:yeke?tq sis...nanti noora try cari=)

Pink Lavender said...

sabar2..
hanya yg lalu jer faham

follow noora
jom follow makneng

Siti Nursyuhada said...

Okla norma dh makansue nie plak dr baru igt nak bg.. Sedih...... Lambatbetul dh tue byk plak geng yg mkn clomid berkali2 xjadi cm frust jer nak makan clomid kan.... Dlu aue pernah beli sendiri katfarmasimakan sendiri... Xjadi apa pon sedih oooooo

PutriesNoora said...

makneng:rasa dah follow..jap lag noora check ye=)

PutriesNoora said...

sue:norma?hahaha..typing error ye..noora makan clomid ni cycle jadi panjang la...payah gak..huhu