Wednesday, June 6, 2012

nikmat ya Allah...syukrannnn!

Assalamualaikum,

Nak tau,setelah berpantang lebih dari setahun.Akhirnyaaaaa












Dengan penat lelah en.asben beratur panjanggggg











klebang coconut shake!nikmat Allah...sedaaaappppp!



Tq en.asben mucuk baciinnnnn,saranghae!


pssttt...Pinjam pic kat google,tetiba bluetooth hp wat hal,mencikkk ahhh.

12 comments:

Siti Nursyuhada said...

xpe kan.. langgar sekali sekala... kadang kita pantang bagai nak rak ... tak menjadi2 gak kan.. hu3... xpe sekali sekala...




Psstt: jom follow sue

PutriesNoora said...

sue:tula...nasib kena timing...nekad nak jugak minum kali ni...dapat jugak...alhamdulillah..=)

Zana Adieyza said...

masa zana study kat melaka, setiap mggu gie minum kat sana.. hihihi.. mmg yummy2!!

fifi said...

tengok pon da terliur.. fifi pon suke coconut shake..

PutriesNoora said...

zana:memang yummy yummy!=D,selalu tgk orang lain post kat blog la fb la...memang syiokk rupanyaa=D

PutriesNoora said...

fifi:tula...masih terasa lemak enak nya...huuhuuu

Suwaibah YS said...

hurmmm..NOora berpantang minum ais ke ape??

PutriesNoora said...

sue:kita pantang minum air kelapa je,ais bedal sajaaaa...hohoho..

Nadiah said...

Aaaa..terliur nye..sama la kite masa sblm pregnant mmg kalau boleh xnk nampak coconut shake ni sbb suke sgt tp bile dh pregnant ni minum jugak la tu pun bile dh masuk 4/5mths..nk buat cemane teringin sgt kan..xpe2..semua tu kuasa Allah selagi ia x memudarat2kan skali skala xpe.. Saya doakan yg terbaik..;)

PutriesNoora said...

nadiah:tu la...taktau kenapa nak sangat minum coconut shake tu,siap tekad kalau xdapat nak gak minum air kelapa..dah nak sangat tu..hehehe...insyaAllah...amin..

Siti Nursyuhada said...

nora: jomm follow sue sue dh foolow nora
http://aswith4kids4ever.blogspot.com

PutriesNoora said...

sue:dh follow=)