Thursday, September 13, 2012

Apa ada dengan 21syawal?

Assalamualaikum!

Ingat lagi,21 syawal tahun 2010 noora dan en.asben telah dinikahkan dipejabat agama klang.Dengan pakaian yang sempoi tahap gaban,kami disatukan dengan sekali lafaz selepas waktu asar.Dalam keadaan yang agak tak best kerana time tu gak la kepala noora bagai nak pecah berdenyut.sakit kepala.Mungkin sebab satu hari tu sangatsangatla busy menguruskan hal-hal mahkamah dan pejabat agama.

Oiii bunyi macam kena tangkap basah je? 

Amboi pada yang anggap gitu,sila la sayang mulut tu.Noora kena naik turun mahkamah sebab arwah abah noora ni lone ranger.anak tunggal.adik-beradik tiada.Pokcik mokcik pun tak tau sapa yang berdarah sama,sebabnya masa perang dunia kedua,arwah abah terpaksa diserahkan pada orang,kemudian orang tu pulak serahkan dia pada orang lain.Ini terjadi sebab atok kita dulu tu orang pemes,orang penting.So,untuk menggelakkan anak-anak kena bunuh,abis dia pecah-pecahkan hak penjagaan sampai semua jadi samar.Tula orang zaman dulu kan.Buat arwah atok,kesian cucu mu ini.huhuhu.

Baiklah mari kita tinggalkan semua cerita sedih,nak bagitau 21syawal yang lepas.Adinda dengan kekandanya telah meroundkan diri selepas beraya dengan kawan-kawan kat padang shah alam,ber potluck.Canggih tak?Gambar takde pulak,harap maaf.Kekonon nak balik,tetiba kekandanya ajak adinda g KL,saja jalan-jalan tengok lampu padahal noora yang ajak

Setelah puas melihat lampu,jam pun sudah hampir 1 pagi.kekanda jadi buang tebiat ajak g makan berger kat That Little Gerai pujaan hati.Nak makan ringan-ringan katanya.ok,anggap kita sambut pre anniversary ye,kata adinda pula.*lempangkan penulis ni,lempangkan dia!!*

Okey dah sakit kena lempang,meh noora nak tunjuk menu=)

big ass burger-rm15-kekanda

chicken cordon bleu-rm26-adinda

Rasanya memang super awesome,tapi persoalannya,menu ringan kah ini?pada 1pagi??Apa-apa pun tenkiu tenkiu tenkiu sayang ku=D

14 comments:

pnsusu said...

happy anniversary..
dekat2 la date kita..su su esok

Zana Adieyza said...

wah, ni bukan ringan... tapi terlebih sudahhhh.. hahahha.. x pe la yunk.. bukan selalu kan...

cheq sue dieyha said...

happy anniversary noora :)
semoga berbahagia selalu dan dimurahkan rezeki,amin.

Anonymous said...

wahhh.. teruje tengok makanan die.. kat mane ni.. sedapnye.. :-)

CIK PUAN TIPAH said...

cam menarik jer..kat mana tu?

Chek Jasz said...

CAM SEDAP JE YG NORA NYEEE....

PutriesNoora said...

pn susu:yeke!!happy anniversary=)

PutriesNoora said...

zana:tula kan..tapi bedal je..hahaha

PutriesNoora said...

cheq sue:tq dear..aminnn=)

PutriesNoora said...

anon:That little gerai taman melawati KL=)

PutriesNoora said...

cik puan tipah:That Little Gerai,belakang giant taman melawati KL

PutriesNoora said...

jas:memang sedap giler!!=)

Suwaibah YS said...

wow, menarik nya.. takpe sekali sekala makan.. eehehe

fifi said...

happy belated anniversary!~

sedapnye makanan.. yumm.. lapar terus..