Wednesday, October 31, 2012

Fullhouse indah khabar dari rasa

Assalamualaikum,

Musim hujan,mood ikut lembab.Macam baju,kalau kita sidai kat luar musim hujan ni dia lembab je,jauh lebih baik kalau kita sidai je baju-baju tu kat dalam bilik.Apa kaitan baju,hujan dan blog?Biarlah rahsiaaaaaaa.......

Ok memang tak nak tau pun kalau itu bukan rahsia sekalipun,HEH. Citernya gini.Memang dalam otak tu pehhhh penuhla dengan idea yang hangat-hangat untuk update.Tapi bila start bukak je dashboard,hati berdetik "blogwalking la dulu".Lalu ber BW la ambe(sejak2 balik dari kelate je pandai ambe2 ni =P).Pastu bila dah selesai BW,hati berdetik lagi "eh,nak cari keje la".And finally,sekian wasalam la nak update blog ni.

By the way,noora nak cari keje ni,sesapa nak rekemen noora keje dipersilakan,sangat-sangat perlu ni.please sayang-sayang semua.=)

Okey,sudah cukup tersasar,mari kembali ke pangkal jalan.Ni nak habaq mai.Hari tu kan masa anibeseri adalah g fullhouse makan-makan.Si en.asben bertamak haloba,order sampai 2 chicken chop n 1 speggeti alfredo.Blergghhhh,sket lagi nak terkeluar.Manis giler kot blackpapper souce tu.Tobat taknak makan dah.Alfredo alhamdulillah sedap.Rugi duit binik sebab binik yang belanja,cisss bedebassss



Nak dijadikan cerita,hari ni noora g la lunch dengan geng-geng fakulti ni kat fullhouse.Ternyata memang chicken chop yang ape ke namanya tu memang blerrrrgghhh.......uweksss....dorang pun takleh telan.Memang patut puiii kan ajela.Noora cuba speggeti ape ntah nama,lupa.Tak sedap,sangat bersusu.Nyesal tak order abang alfredo.Maka kami stress.Lalu,kak anis cuba komplen kat waiter dengan penerangan secara berhemah supaya chef buat ikut citarasa malaysia bukan blerggghhh sebegitu,TAPI waiter tu tidak faham bahasa melayu mahupun inggeris.Maka agak ayam itik di situ.kasihan bukan??hahahahahaha.Nasib suasana kat situ memang cantik.

kak anis bertudung pink,ayu betudung biru grey.sayang mereka2 ni ketatketat=)

Pengajaran,tekak melayu,sila order alfredo,kalau nak g makan chicken chop ke ape,g tempat lain.Sini totally out!!Speggeti yang lain pun...uwekk sangat...nasib air ko sedap....O_0'

Entry pening memang bermakna tuan blog pening,sekian bye!

5 comments:

Fifi Nadhrah said...

selamat tak g makan lagi.. fifi teringin nak g makan sane.. da akak cakap macam tu kansel la.. tp nak g sebb tempat die cantik.. g minum air jela kot.. kan?

miss bunga said...

btul...rasa dia tak berapa kena dgn tekak kita... org ingat org sorang je yg rasa mcm tu..hehe ada geng rupanya!

aini shahroni said...

cutenyew header blog nieh..

blogdrifter visit your blog..
sya un pernah rasa pengalamn cmtu..
kt restrn len..

len org len cita rasa..

from ::Arkitek Hati::

PutriesNoora said...

fifi:alfredo boleh try=)

cici:kita tekak samaaaaa....sepppppp ci seppppp...hehehe

aini:=)

Umaira Umar said...

sama la mcm restoran Garden.