Thursday, June 30, 2011

Kelemahan Transformers

Assalamualaikum sumesume!!

Hari ni noora nak review pasal citer Transformers...sebenornyer...review xreview sangatla...sebabnyer..konfem ramai yang g tengok kan??hehehe
=)

Semalam..balik je dari kerja..en.asben beriya beno nak jugak tengok citer Transformers...noora ni xsuke tengok wayang malammalam hari yang kerja..bukan pe..leh menganggu konsentrasi keje soknyer...ecececeh gitu!

Sampaisampai je kat MBO klang...kul 6.30. Wayang nyer timing pun 6.30..pe lagi..en.asben rushing g beli...memang rezeki dier la...dalam penuhpenuh panggung tu..leh lak ade 2 seat cantik kosong kat belakang..huhu...memang rezeki sangat...

K stop citer kat situ...sume orang tau dan nanti2kan citer ni...lebihlebih lagi kaum adam yang kuat imagine babbab robot ni....lagilagi en.asben..bukan main suke...sebelum tgk bukan main excited...pas tgk...dier dok cerita balik satusatu kat kiter..mcm kiter xg tgk sama...layankan jela..dari mlm td sampai pagi ni....aduhai la en.asben...siap berangan kalau dier yang jadik robot tu..=)...sok kalau anak lelaki kitrg wat perangai mcm ni..tau la baka sape..uhukuhuk!
ni untuk en.asben..pepagi bangun dah wat aksi nak tukar jadik robot...harharhar=D

Eh..termerapu lagi...*sigh*...okehokeh!!back to the line...noora nak komen sket..harapharap Micheal Bay faham..hehehe..

Kelemahan 1: Noora rase heroin dier dah xcantik..huhuhu...nampak tua..tapi omputih sukela...dier kate      matured..kehkehkeh

Kelemahan 2: Nape Hero omputih sume stokstok yang susah nak cari keje..padahal sketnyer glamer or pandai2 tu...kesian....

Kelemahan 3: Terjunam..tergolek mcm mane skalipun..hero ngan heroin sihat je...siap jatuh atas kacakaca..tapi xlukeluke...hero heroin sahsah bukan robot..robot tu pandai lak dier wat calar balar...pecahpecah...Bay...Bay...Bay....gayakan seperti sol..sol...sol...

Kelemahan 4: Ni noora xtau la noora salah pandang ke ape...part yang last tu...kepala robot merah yang berjanggut lupe name...putus kene potong dengan robot jahat..tapi tetibe ade lak mase lawan dengan optimus prime...errrr.....konpius kat sini...mungkin kene tgk balik scene ni...

Kelemahan 5: Bile heroin tu hasut robot jahat..ape ke name dier...robot tu x pulak nak lempang ke sepak ke heroin tu...kalau orang lain bukan main dier tembak mati sume..hehehe..pastu pas dah penat lawan..dandan tu la nak bercium....alahaiiii...

Kelemahan 6: Perjuangan hero lebih kepada selamatkan heroin...

Kelemahan 7: Hero ngan Heroin tu kalau xde pun xpe...agagaga...xnampak sgtla connection hero ngan robotrobot kali ni...xnampak tough sangat relation robot ngan hero...


Hehehe...amacam..bengang x penyokong Transformers sekalian??hehehe..pape pun citer ni memang padat dengan action...2 jam setengah kot...xterase pun sebab penuh dengan aksi robotrobot..walaupun jalan citer mcm kelamkabut sket...bukan pe..noora rase idea Bay ni bnyk...tapi kene compile untuk movie...so jadik pack sket...pape pun best gak!4* untuk Optimus Prime yang macho!!=)
suare dier je macho!

Psstt..noora wat review kelemahan sebab...orang Malaysia ni...kalau citer orang melayu bukan main nak komen sepahsepah...ade je xkene..ape pon xboleh!

2 comments:

NoRMa aZurA iSMaiL said...

noora...tetap best gak citer nih..hehhe...

noora said...

memang..lagilagi yang tgk 3d mcm org tu kan..hehehe