Wednesday, June 15, 2011

Pertama kali dalam hidup!

Hye sumesume!!

Title macam saspender ye dak..hehehe..saje bikin panas...

Nway..ahad yang lepas,dalam keadaan sengugut yang belum stabil..en.asben nak jugak ajak noora kuar..aiiyyooohh...geram betul...disebabkan bersungguh beno...en.asben siap tolong sapu,mop ngan lipat baju..maklumla...timetime xsihat ni...tapi kalau time noora sihat pun...dier da tolong gak..hehehe...baik my mucuk macin ni..alhamdulillah...much better than seth tan tau...tapi part bunga tu larik jauh...payah beno nak beli...lagipun noora rase bazir kalau beli benda yang noora xleh gune..huhu..

Sebelum g..noora merajinkan diri..memotongmotong kumis a.k.a janggut en.asben dan men "shave" kan ia...fuuuyyyooo...mencabar sehhh....ni fes time owhhh...tapi mcm best lak...hehehe...
kemaskan?kan?kan??baik jawab ye!!O_O!

Pas dah siapsiap sume keje uma...kitorang pun gerak g kenduri kawan en.asben kat Klang...seperti biase..makanmakan...salamsalam...kitorang pun balik...bile balik..konfem dapat door gift kan??guest what???
dalam cekelat ade cekelat=D

Hamikkkk...beso gabak coklat dier....coklat dalam coklat...punyer la terkejut...sampai rase nak g pulangkan balik...hehehe...melampau perasaan tu=D. en.asben cakap..."dorang ni memang tokey cekelat...pasal tu la leh bagi beso gabak"...hehehe bagusbagus!^___^

Pastu en.asben ajak g OU..ajak makanmakan...xpuas makan tadi katenyer...so kitorang pun g la....ramainyer...sesak...rimass!Tapi demi sesuap makanan..kami redah jua...ceehhhh...pastu g la nandos...ni fes time g nandos...saje nak try...harga dier sgt okeh....tapi bagi noora rase dier biasebiase sajeee....entahla....kalau compare dengan kenny rogers...ermmm....duedue noora rase so-so je...hehehe....noora ni xbrape suke makan ayam mcm tu....ayam golek ke ayam geles ke pun xbrape...huhuhu...tapi kalau nak kate rase....better chilis...hekkksss tetibe...tapi ade bar la dalam chilis....leh ke nak g lagik...mcm xsedap hati plak...ermmm...
order soft drink jek...jimat+dah lame xminum kot!teringin pule=)
nampak kecik je kan??ni noora punyer..xabis pun..siap pas kat en.asben
encik asben punyer ade kentang2..pic atas tu kentang dier..sy curik kentang dier sket..hikhik
cantik tisu..mai secawan...hehehe

Psssst...semalam noora dah makan ubat cacing...noora beli yang pil tu...ala...okeh je rase dier...jangan takut k..makan tau!=)

3 comments:

BudaKamponGugup said...

aitss...entry nie ngan entry kat bawah nie..macam saling mentidakkan antara satu dengan yang len nih...hahahahahahahaha

noora said...

hahaha....aa entry atas ni sebelum misi diet start..kire mcm entry terperam...hehehe...

Mama Kembar 3 said...

Salam noora, boleh je pi ngurut tu, tp cari mak bidan betul laa. mama dulu pun pi ngurut jugak. And kalau noora rasa risau & nak kepastian, tak salah gak pi jumpa pakar sakit puan terus. Try je usaha apa yg boleh, moga moga berkat usaha Allah kurniakan yg terbaik :-)