Wednesday, November 23, 2011

Owh sayang!

Assalamualaikum!!

Ce teka hari ni hari ape?ye ye,opkos rabu.Tapi ada ape dengan hari ni?*rasa nak lempang lajulaju x?*huhu peliss jangan lempang noora dikala besday noora yang ke 16tahun lagi 10tahun tu tambah diamdiam k.=D

Diam xdiam noora dah melepasi suku abad,wahhh terasa diri ni masih kosong dalam persiapan menghadap Allah,explorasi duniawi pulak masih buntu.Banyak benda lagi yang nak dibuat tapi xterbuat,nak dicapai tapi xtercapai.Noora harap sangat dengan peningkatan usia ni noora akan lebih berjaya dari segenap ronggarongga kehidupan.adakah diriku spesis serangga?
hint yang noora bagi=)

Kalau ada yang baca entry pasal contest putries,depa sure tau hari ni secara rasminyer contest tu ditutup.xdak sorang pun teka tepat setepatnyer tapiiiii ade 2 orang yang hampir tepat.Jadi noora decide nak bagi kedua-dua peserta tu sorang satu shawl.Anda akan dihubungi nanti,wait for my email ya!=)

Sebenarnyer en.asben hadiahkan noora kamera canon dslr 450d.Terharu sangatsangat,sebab ekceli en.asben ada tanya semenjak awalawal tahun dulu noora nak hadiah besday ape.noora jawab nak kamera,xkira la macammacam mane pun.Pastu masa raya tu en.asben tanya lagi noora suka dslr ke compact.konfem makcik jawab dslr dengan pantas dan tuntas,tapi xharap sangat pun en.asben belikan sebab taknak susahkan dier.Tapi dier sekejapsekejap tanya,nak dslr yang mane.Noora saje cakap kat dier,noora nak yang 450d sebab angka tu simbolik cinta kitrg yang dalam lingkungan 4 years and half november tahun ni.hehe

ehsan google

En.asben punya la dok pk and cakap,xnyesal ke..xnak 3100 or 1100.Jawapan noora sama sekali x,sebab bukan noora nak jadik photographer pun,pastu saja cakap kat dier nak 450d jugak kalau dier nak belikan dslr,kalau x,beli compact je.Bukan ape,angka 450 tu kene dengan timing untuk ingat relationship kitorang.huhu.Pastu tetiba last month,en.asben bawak balik kamera dslr 450d!dan yang wat noora rasa terharu sangat dengar en.asben bersungguh g mencari stock 450d yang susah dah nak dapat sekarang,padahal kalau belikan compact pun noora dah suka sangatsangat kot.Bila dapat ni lagila noora teruja sangatsangat,fes time dapat hadiah besday mahal mcm ni sepanjang 4 tahun setengah bersama.Tq en.asben,love u so mucchhhh lah=)
ni sy punyyeee.yeaaay!!^_^!!


Weekend ni en.asben nak bawak g makanmakan pulak,can't wait!leh snapsnap pic sampai pengsan=D

2 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

pergghh..DLSR tu..nak sebijik jugak!sayang takde husband lagi nak di pau..huhu..btw,ni untuk noora

http://www.azhafizah.com/2011/11/surat-cinta-untuk-2-orang-blogger.html

PutriesNoora said...

hehehe..ni bukan pau..ni rezeki dtg bergolek namanya,dah ckp jgn beli..nak belikan jugak...huhu