Thursday, November 24, 2011

Thanks untuk semua yang wish besday!Entry ini untuk kamukamu=D

Assalamualaikum!!

Noora nak ucapkan terima kasih sangatsangat kat semua kawankawan,kakakkakak,adikadik,abangabang yang sudi wish besday noora.Rase nak nangis pun ada sebab ramai lagi yang masih ingat kat noora yang bukan sapasapa ni.=)



Thank gak kat blogger femes yang sudi wat entry tuk wish besday noora.Fza ni memang sangat kreatif,blog noora ni pun hasil tangan dier.Thanks dear,suke sangat entry tu.=)



 sayang korang semua ketatketat!!=D

3 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

Say bukan blogger femes =_='..sesame Noora..happy buat kawan happy..^__^

AJ The Mommy said...

Sama besday dengan my bff :)

happy belated besday anyway :)

PutriesNoora said...

fza:femes la..hehehe
Aj:thanks dear!=D