Thursday, January 19, 2012

Ada apa dengan KUANTAN?

Assalamualaikum!!

Sesungguhnya kepala ni dah hampir pecah memikirkan lokasi percutian keluarga raya cina ni,susah-susah kita semua cuti kat kampung idaman hati ku selalu je la.Pakat camping kat jalan mati depan rumah pun apa salahnya kan.ahaks!

Ekceli makan cili,noora mencadangkan untuk cuti-cuti ke kuantan,pahang.Tau apa respon kaum keluarga noora "apa ada kat kuantan?".Wooooooahhhh bikin panas derrr lu orang punya soalan.emosi naik secara mendadak.Sambil angkat kening,noora jawab "Macam-macam ada okey,ada kuantan parade,megamall,ecm,ada benteng leh lepak malammalam,naik bot pun boleh,ada laut,cherating,teluk cempedak,ada air terjun pancing,ada tanjung lumpur tempat makan seafood paling best,ada memori bersama kawankawan noora,ada kolej noora,hehehe".Tapi korang tau apa respons dorang?T____T takda respon mahupun responsibility.agagaga.bengang 8minit.

pancing

gambar ntah sapa punya ntah,pinjam la ye >.<

Noora tak faham kenapa dorang pandang serong kat kuantan,sedangkan kuantan la tempat kedua noora nak bermastautin selepas tanah tumpah darahku selangor yang tercinta.Kuantan tu lain tau feeling dia,tak caya cuba try dok dua tiga tahun kat sana.Dok dua tiga hari mungkin tak rasa.Tapi kalau takda perasaan gak,maka T_______________T sekali lagi.


P/s: Rindu kat kuantan ni,ada yang naik bas g sorangsorang kang baru tau.huh!

2 comments:

wana said...

rindu sama kuantan..kt situ la bermulanya sesi pembelajaran untuk mengenali diri dan kwn2 yg ohsem.....tmpt mula2 smpai utk belajar hidup berdikari tnpa famili....kuantan is the best...!!! yok noora kite g kuantan....!!!rindu sgt2....

PutriesNoora said...

wana:betul2!!rindukan?aisshh..orang lain xfaham perasaan kita..huhu