Tuesday, July 24, 2012

Ber drama queen part finale =P

Assalamualaikum,

Rentetan dari entry ini, seperti yang dah dijangka-jangka kan.Half day la sangat en.asben tu kaaannn.Sebagai isteri yang selalu mendapat sentuhan kolbu,noora dah boleh agak dia akan kerja gak petang tu.

kredit gugel

Hari tu cekonon-konon nya noora nak ikut dia pergi kerja.Plan nak tunggu je dalam kereta,tapi ape ke boring nak tunggu tepi jalan dari pukul 7.30pagi-12.30tgh hari.So,noora pun terus drive masuk uitm,terus kerja gak.Kira cancel kan jugak cuti.Masa lunch tu la tengok en.asben buat muka 5sen 5sen lagi ceria sebab kena gak attend meeting petang tu.

So,nak tak nak disabarkan jugak sanubari ini.Cepat-cepat fikir,noora tak patut tambahkan stress dia yang memang tengah stress tahap nak nangis sebab kena "belasah" dengan big bos dia yang poyonosfera.Lantas sebagai isteri yang bajet cute padahal tak cute langsung,noora pun pujuk dia (sebab masa ni dia dah rasa bersalah gila-gila).Noora pujuk+ajak dia p tengok Batman pukul 12.15 malam tu pastu ajak stay up terus g sahur untuk hilangkan stress dia.Lantas beliau pun setuju dan muka ada sikit senyum dan berjanji akan ganti cuti hari isnin iaitu semalam.*pehal ayat skema mintak penampar ni T_T.puasaaa puasaaaa*


Dalam keadaan mata nak taknak bukak dikau tetap nampak cool.hehehe


Balik dari sahur tu,dalam pukul 5 pagi macam tu baru melelapkan mata.Nasib gagahkan juga bangun solat subuh.Pastu tido balik.Sedarsedar pukul 1 petang!!hohoho!!O_o''

4 comments:

Siti Nursyuhada said...

alololo kesian nye.. nasib ada isteri yang cool kan hehhehe (cool laa sgt hehheh)

PutriesNoora said...

sue:tula..cool la sangatttt!hahaha

fifi said...

dapat jugak hilangkan tensen tengok batman.. bestnye dapat stay kua macam tu.. rindu.. fifi tak dapat buat da.. :(

PutriesNoora said...

fifi:boleh je...tumpang ufairah kat parent jap..hehehe