Thursday, July 26, 2012

Update SOLD-TQ!!-THEPOPLOOK dress for sale!RM65 only=)

Assalamualaikum!!

Hai kawan-kawan,noora nak bagitau satu berita baik.Noora ada terbeli dress dari THEPOPLOOK,konon-konon nak pakai time raya.Tapi alkisahnya,asben noora pun rupanya dah belikan dress lain kat poplook secara seprais cekonon.Tapi pe kes noora nak pakai dua kaler yang lebih kurang sama kan?

So di bulan yang mulia ni,meh la nak jual dress tu dengan harga RM65 including pos (Harga asal RM69).Dress ni dah selamat sold out pun kat thepoplook.Kaler dress yang noora nak let go ni warna navy blue!cantik,menarik,tertarik.huhu.Meh nak share picture.Sapa nak email noora cecepat ke yellowz_Putries@yahoo.com


DESIGN dress tu mcm ni=)


TAPIII kaler dia ni,NAVY BLUE



Ni saiz dia:

size M
Length:137cm (Tinggi noora 160cm,memang labuh terus kat buku lali)
Bust:43cm
Waist:30-44cm
Hips:65cm
Fits UK size:8/10

14 comments:

♥ Elin ♥ said...

untung lah suami pun kasi...
ok apa blh tambah koleksi :)

http://www.vanillacheze.com/

SoLy SoLicious said...

kalo nan kite labuh meleret la jwbnye..kite xsmpai 150 pun tggi..hee.. smpt lg asben kasi suprise ye...hee

PutriesNoora said...

elin:kalau kaler lain lain memang simpannnn..ni 90% samaaaa huhuhu...sedih...

PutriesNoora said...

Solicious:huaaa..memang konfem labuh dearie..tapi kalau pakai highheels mcm model ni beres je=)

♥ dak pink said...

Alah, ingat kaler yg atas tadi.
Sayangnya bukan pink.

PutriesNoora said...

ain:hehe...=)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Noora...cantik dressnya!Semoga ada yg berminat...

K.atie jg doakn semoga noora & HB dikurniakn cahayamata..tambah2 dibulan Ramadhan yg penuh keberkatan ini,bykkan berdoa.
INsyaAllah.Aminnnnnnnnnnnnnnn

Bouncing and Cherubic said...

Noora, I nak tanya dah ada pembeli ke maxi ni? kalau belum ada, i nak beli..
bouncingandcherubic@gmail.com.

Terima kasih

PutriesNoora said...

Bnc:sorry sis,dah ada yang beli=)..tq for asking=)

fifi said...

kalau fifi berkenan pon tak muat.. hehe.. klu size L ok la kot.. nak besar sikit XL.. hahaha.. kesian saye yang gumuks ni...

Zana Adieyza said...

zana pakai gerenti labuhhhhhhhh giler.. hihihi..

pink tu cantik!!!

Suwaibah YS said...

sue pakai dress camni x berapa okhh.. dah sah2 rendah , hahaha..
dah ade stau jenis camni tapi jarang pakai.. bila pakai ade org tanya ngandung ke pakai baju camni.. T___T

PutriesNoora said...

zana:xpe...leh jahit...hehehe=)..memang cantik kan pink tu..pk bnyk baju pink je..psst..sikit lagi nak terbeli pink tu..hahaha

PutriesNoora said...

sue:pulak..hehehe...xpe pakai je...=)