Friday, July 20, 2012

Ber drama queen

Assalamualaikum,

Dear readers,pernah tak tengok dalam movie ke sinetron ke dalam drama ke..part si suami busy,selalu takda masa nak bercuti.Pastu bila dapat cuti,dan rancang nak jalan happyhappy.Tetiba si suami dapat call bagitau dia perlu gak g kerja pada hari yang dia dengan wife dia dah planning nak cuti tu.And then,wife mesti so saaaadddd.

Its happen to me yawww.Malam tadi ber drama queen jap.Sakitnya hati ini,rasa nak humban henpon en.asben dalam longkang.**tapi tak boleh sebab henpon baru,demmmm!**.Salahkan ku jua sebab membengkak kan mata dengan jayanya akibat menangis.huhuhu.Nasibla tak book mana-mana hotel ke ape ke.Kalau tak mau 10x meraung.Selama ni kan tengok dalam drama.Bila dah jadi kat diri sendiri,pehhhh memang boleh tahan sakitnya.Rasa nak cili-cilikan semua yang sibuk suruh en.asben g keje gak hari ni.Takpe,hari ni hari korang,sok lusa bila family korang kena,barulah merasa kan?

Hermm,sambung pasal drama queen tadi,noora rasa okey sket bila en.asben bitau yang dia half day je,he promise me,dan bagitau isnin ni dia cuti demi nak ganti cuti hari ni(padahal takde makna nak cuti hari isnin,kan dah puasa.huhuhu),dan juga demi menghentikan isteri manja dia dari menangis sampai buta.hohoho.Malam tadi gak beliau bawak noora g makan satay hut,nun jauh di tanjung karang.(rosak diet i cisss!).

Sebenarnya noora bukan tak faham betapa urgent nya bendalah tu.Tapi,noora memang dari kecik sangat pantang larang bila orang tu dah promise nak bawak g sana sini,dan noora dah sangat behave tunggu dengan penuh kesabaraaaaaannnn,tetiba cancel.Last-last minute pulak tu.(lagi-lagi tengah dok bersiap-siap).Oh my english betul la.=( 


Tapi takpe,nasib baik en.asben terer memujuk walaupun asik kena perli je.huh!**bila noora ok,dia suka ajuk balik macam mana noora merajuk,pastu gelak-gelakkan.sungguh cheese berger kan perangai dia?Nasib muka tu comel dihati ini.=P **

Sekarang tengah menunggu dia,kalau halfday tak balik.I will run away!!Da sapa-sapa nak kasik tumpang rumah tak?hahahaha=D





6 comments:

Siti Nursyuhada said...

hahaha... comellll laaa nooraa nie sy ponnnnnnnn

Bouncing and Cherubic said...

haha..bukan salah en. asben..mujur tak burn duit hotel tau..

Ramadan Mubarak!

PutriesNoora said...

sue:hehehe..sama la kita=D

PutriesNoora said...

BnC:salam ramadhan sis!=)

fifi said...

pernah rase.. sangat tension tau.. confirm sehari tak keruan.. kalau fifi mesti mintak tebus balik holiday tu.. :p selamat husband layankan je..

PutriesNoora said...

fifi:memang dah tebus pun..isnin semalam dia cuti...siap off henpon..huhu..kalau tak mengalahkan yb...mencik je...hehehe