Wednesday, July 25, 2012

TTC: Rabu kurang berkata-kata

Assalamualaikum,

Hari ni,tiba-tiba hati terdetik,kalau pregnancy dulu menjadi,mesti dah cukup 8bulan++ kan,mesti dapat baby syawal*mesti hensem macam awal or cun macam scha* 







Tapi,satu je yang menguatkan hati "kun fa ya kun",kalau Allah kata jadi maka jadila ia.Maknanya mesti ada hikmahkan?

Hati tersentuh,ya Allah,PadaMu ku bermohon di ramadhan yang mulia ini,perkenankanlah,kurniakanlah zuriat buat kami.amin ya Allah.

10 comments:

♥ dak pink said...

Mungkin Tuhan ada perancangan yang lebih baik lagi Nora. Dia lagi maha mengetahui.

P/S: Selamat berpuasa dear.
*dah hari kelima baru sibuk nak wish ;p

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam putriesNoora...slmt berpuasa & menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak kpd Noora sekluarga.

Masak apa arini?

PutriesNoora said...

ain:yup..thats true=)..Selamat berpuasa jugeee...hehehe

PutriesNoora said...

kak tie:selamat berpuasa jugak untuk kak tie dan family..masak apa?jengjengjeng...hari kerja mak yang masak..hehehe=)

fifi said...

inshaALlah.. satu hari nanti..

PutriesNoora said...

fifi:aminn=)

Ina Haireina said...

insyaallah... mungkin akan ade rezeki lain yg lebih baik menanti noora.. :)

PutriesNoora said...

ina:insyaAllah...aminn=)

Mama Kembar 3 said...

sabar noora, InsyaAllah pasni Allah bg yg comei lote cam maknya i.e. noora. apa kes nak ikut muka scha tu kan? hehehe

btw, mama pun sampai skarang masih ingat & rindu ngan babies yg mama keguguran dulu tu. But the pain will go away, InsyaAllah. Kuatkan hati & terus usaha & doa ye noora :-)

PutriesNoora said...

mama:insyaAllah mama...aminnn ya Allah..moga all pain will go away asap!=)