Monday, July 9, 2012

LakiBini

Assalamualaikum!!

Rasanya ramai yang dah tau pasal seoul garden kan?Hari tu noora ada jumpa klon seoul garden,tapi taklah sehebat seoul garden namun masih ditahap memuaskan perut dan tekak.(dah tapi,namun pulak minah ni yoyo ooo jek!)

Tempat klon berkenaan terletak di MBO harbour place kat klang.Namanya steamboat antarabangsa.Satu kepala RM23(makan banyak mana suka hati,air banyak mana pun sukati,tiada tax,100% bumiputera,heh!).Kedainya kat first floor.Ada steamboat dan boleh main bakar-bakar ala korea juga.


tempat baru kan,tu yang kita tolong promote (poyonosfera)

Janganla hangpa pi compare dia dengan seoul garden sangat,seoul garden 2person gedebak gedebuk dah rm100,kalau sini baru rm46.So sendiri kena fahamla.Tapikan disebabkan murah dan boleh tahan memuaskan,lakiku itu sudah ajak pergi lagi sekali this weekend.Aiyak!!apakah??tapi nak tolak rasa mau juga.agagagaga=D

*sila rujuk tajuk kat atas* (p/s:instagram pic boleh jadikan anda kehilangan jerawat serta merta!)

K tu je nak cerita.ringkas gila kan?ok la tu dari takde,kang ada yang demam rindu kat blog ni pulak.ngehngehngeh=P(sila maafkan patik tuanku)


Tapikan.takde langsung gambar makanan kan?Mungkin penulis tidak mahu menunjukkan aktiviti pemakanan beliau.ye ye,itu pastiiii.Tatatatatata=)

15 comments:

pnsusu said...

bestnya....boleh la repeat byk kali if sedap

PutriesNoora said...

pn susu:hehehe..betul2..=)

Siti Nursyuhada said...

alaa nak gak tgk makanan dia hu3... minggu dpean nak balik selagor nie boleh try nie.. thanks dear..

PutriesNoora said...

sue:sibuk membakar masa tu..tu yang tak sempat snap pic..huhuhu

fifi said...

teringin nak try.. tapi jauh la pulak.. kajang ke klang.. bercinte jugak..

PutriesNoora said...

fifi:huhu...memang bercinteee sgt...jauh tu...hehehe

dialicious said...

best ye?suka tgk style tudung noora!

Suwaibah YS said...

noora..sekali imbas tajuk mcm perkataan "bikini", tu yg terus klik tu..igt gmbr noora pakai bikini...hahahahaah

PutriesNoora said...

diah:boleh tahan la jugak..hehehe..tq dear=)

PutriesNoora said...

sue:amboiii...tu dia...kemain...pakai bikini dalam bilik je...hahahaha

fifi said...

pagi sis.. kalau fifi suke makan steamboat dekat flaming.. :) sis penah try tak?

fifi said...

lupe nak komen lagi satu.. bile tengok pic sis nora dengan hubby kat entry ni.. sis sangat chooomelll!!!

PutriesNoora said...

fifi:auuww maluu..mana comel...edit je tu..huhu..flaming pernah dgr..tp tak pernah g makan..sebab suka yang bakar2 mcm ni lagi..hehehe

Zana Adieyza said...

w/pun xde banyak gmbr makanan, tp review ni membolehkan zana membayangkan makanan kat situ still terbaik..

noora, cantik la shawl tu!

PutriesNoora said...

zana:boleh la kalau compare dgn harga dia..hehehe...shawl murah je puan zana..hehe tq dear=)