Thursday, July 5, 2012

UiTM engkau laksana bulan

Assalamualaikum!

Kemain malasnya nak update blog,tahap mintak penampar dah ni.Blog walking kemain rajin.hohoho.Tajuk di atas di petik (bukan gitar..itu pasti) sempena lagu feberet noora ketika mood nyanyi lagu p.ramlee datang mencurah-curah ke ladang gandum.Sesuai pula dinyanyikan pada waktu malam ketika en.asben merajinkan diri membawa isterinya yang comel lagi macho ni berjalanjalan menaiki kereta.

"Engkau laksana bulan,tinggi di atas kayangan...hatiku dah kau tawan....bla..bla..bla.." (lupa lirik,padahal tadi kata lagu feberet.boooooo booooo boooo dia!!)T__T.sorry tertipu korang sket.=P

Okey,jangan marahmarah,meh nak bagitau hal sebenar!!!tegas sangat kononkonon.

Hari ni rasa kembang kuncup kembang kuncup sebab ada student fyp degree belanja makan pizza dan paling membuat hati tersentuh,dia hadiahkan noora tudung bawal sulam 3tone,kaler kuninggg uolllsss!

sedapppp yawww!

dalam pic xnampak kuning pulaaaanya punnnn..hoho

Sepanjang hampir setahun setengah berkhidmat di uitm (ayat xnak kalah please!=p),asal final je konfem dapat cenderamata gini.Padahal noora bukan apa pun,just tolong ajar dorang guna equipment je.Serius terharu.

Kalau ikut kontrak keje macam bibik indon,sampai bulan 12 ni.Tapi hati noora berat sangat nak tinggalkan lab ni.Berat hati nak tinggalkan uitm.Hatiku dah kau tawan uitm.=')

Padahal hari tu masa final semester,siap cakap "nak muntah dah tengok uitm,taknak dah dok kat uitm" puuuuiiii!!!sesungguhnya katakata memakan diri sendiri.Sekarang dah jatuh cinta dengan uitm,sendiri terhegehhegeh nak kerja kat sini selamanya.Haaa,sapa nak jawab tu?

Justeru itu,noora harap sangat ada rezeki noora untuk terus kerja kat sini lagi.Doakan noora ye kawankawan!!(dalam nada paksaan!hahahaha)


Sesungguhnya banyak benda nak cerita,tapi tahap kemalasan memang tak dapat disorok-sorokkan lagi.Tapi,saya pasti bukan janji (sudah tukar ka?) yang saya akan update serajin mungkin.muahahahaha.=D



Kejap noora kejap saya..apakahnya punnnnn...


6 comments:

Golden Rose said...

cantik color tudung

fifi said...

kalau ade rezeki tak ke mane.. terliur tengok pizza..

PutriesNoora said...

Golden rose:cantikkan....real lagi cantik...kuning diraja=)

PutriesNoora said...

fifi:tula kan...alhamdulillah=)

Aidanisme said...

noora uitm mane ye? fakulti?

PutriesNoora said...

Aida:fakulti kejuruteraan elektrik=)