Tuesday, October 4, 2011

acara meraikan rumah dan tangga yang ke setahun

Assalamualaikum!!


Seperti ada yang tau,ade yang xtau,last week iaitu pada 30/09/2011 usia perkahwinan noora ngan en.asben dah pun masuk 1 tahun.walao eh!bak kate kakak noora,kalau ngandung dah beranak 1,okeh,fine..rezeki belum sampai lagi,flight delay kot,InsyaAllah tahun depan lahir 2 baby terus.sape tau kan?kan?kan?pada yang bace blog ni,tolonglah doadoakan noora ngan en.asben dapat zuriat cepat,amin!@_@!!
setahun sudah!

Demi meraikan rumah dan tangga,kitorang da la plan macammacam,kekonon nak g cuticuti kat penang,tapi xjadi sebab baru 2minggu sudah dah g sana.Budget larik sudaaa.so,untuk xmenghampakan hati dan sanubari,kitrg tukar plan.Plannyer ialah mahu celebrate dengan makan puaspuas,dating puaspuas.wat macam selama ni xcukup dating.

Noora plan nak berjimba hari sabtu,tapi en.asben beriya-iya ajak keluar malam tu gak.dier ajak g makan kek.bile orang dah pelawa,xbaik tolak ye anakanak.rezeki tu.jadi pergi sajeeee.hehehe.

xsempat nak tegak,en.asben dah snap pic.thanks cuk!
resepi rahsia
berpura-pura serius memang kelebihan en.asben
sudah tentu cheese cake tu sy punya=)
senyum senyum senyummmm^___^!
kemain lagi air en.asben,dah makan kek,minum ni lagik,ayoyoyo
tomyam kung,en.asben dan chopstick

Soknyer,kitorang g belasah nasik arab,lepaskan keinginan tekak en.asben.padahal i pun dah naik gian uoolls! 

moknyer,moknyer!

ni pun moknyer,moknyer!;p
boolaaattttttt mcm booooollllaaaaa
lamb mandy,en.asben kate soodaaap!
chicken mandy,mahu lagi dan lagi!

Pas dah makanmakan,kitrg pun gerak g OneUtama.En.asben ajak tgk wayang citer sorcerer and white snakes.memang kena sangatla dengan mood pengantin baru kitrg ni.best citer tu.ce try tengok naaaa.

banyak best!

Selesai je movie tu,noora terus menyeret en.asben ke baskin robin.order eskrem and makan lajulaju.

satu awak,satu saya!=D

Pastu ktrg g uma en.asben jap sebelum meneruskan operasi mengisi perut sekali lagi,dan destinasi pilihan adalah Marco's Pizza.Excited tu nak makan kat sini.ni semua akibat terpengaruh dalam rancangan jalanjalan cari pasal makan.Order punya order,makan punyer makan,pasta dier okeh sedap,pizza dier plak out.noora xsuke,tapi kalau orang yang suke dominos pizza mungkin leh terima kot pizza si marco's ni.harga menu dier lebih kurang pizza hut je=)




malumalu tapi mahu
janganla amik gambar,i xsuke.(dusta sematamata)
pasta yang banyak,sedap dan menyelerakan.yummmeh!
indah dimata,dimulut so-so sajeee



Pastu en.asben bawak g roundround,sampai kul12 malam baru balik.sangat happy,walaupun simple sangatsangat,tapi noora suke!!Thanks en.asben,xsangka bila dah masuk setahun,lagi terasa macam pengantin baru!semangat pun makin membara,tetttt!hehe.Thank you Allah=)

5 comments:

azie suhaimi said...

happy anniversary noora..smoga cpt dpt baby montel2 ye :)

Azhafizah[フィザ] said...

Happy anny 1 year..I jeles la Noora..huhu..makanan tu meleleh air liur ni ha..hope rezeki anak lepas ni..aminnn

PutriesNoora said...

Azie:montel mcm kitrg ye..hahaha..tenkiu dear!=)

Fza:amin!thanks dear!=)

aleen aiden said...

chicken mandy tu nampak mabeles!hu3
anyway,happy 1 year anniversary..semoga berkekalan selamanya,insyaAllah.. :)

PutriesNoora said...

aleen aiden:memg mabeles sangat!nway thanks dear,amin!=)