Tuesday, October 11, 2011

tak puas sungguh;p

Assalamualaikum!!

Ehem ehem!sile betulkan otak anda sebelum membaca entry ini sepenuhnyer.

Last weekend,seperti biasa,noora ngan en.asben memang xreti dok diam kat uma selagi de duit dalam poket,kalau xde pun xreti dok diam gak!maka disebabkan itu,kami berdua telah sepakat untuk g excercise kat one utama.jalanjalan kat mall pun excercise pe,terapi minda lagi uoollss.

Kami memulakan aktiviti regangan otot dengan beratur untuk membeli tiket wayang.pastu checkcheck jam,de lagi 2jam sebelum wayang start.so en.asben ajak p makan dulu.hancus excercise tadi =,="

Setelah dah puas berfikir dengan waras,kitrg pun buat keputusan untuk makan kat food republic a.k.a food court baru kat ou ni.kat pavillion pun ade,tapi xbape syoklah,macam segansegan je nak masuk.kat ou ni best.ala ko tu kalau kat ou sume best kan?erkks.

ye ye sy bulat,sy tau dah.xyah cakap pape lagi.
dierla yang bertanggungjawab diatas kebulatan sy!!suke ajak sy makan malam2.huh!!

Food republic ni mcm unik sket,kategori food court moden la konon.pas dah pusing 2-3 kali sampai pening,akhirnyer ni menu kitrg.

en.asben punyer,sedapppp!licin youuu.rm12.90

pataya.telur tu just cover nasik.chicken fillet pun de.sedaap owwwh.tapiii bile tergigit bawang merah,putus seleraku!
air milo kitrg.milo macam kat mek d,sedapla opkos,harga pun rm4 satu.hammbbik!=,="
Untuk kategori food court,rasenyer harga dier memang mahal sket kalau compare ngan food court tesco.tetibe teringat kat hotplate tesco shah alam.gulpsss.demmmm!tapi tapi tapi rasenyer sedapsedap belaka,dan selesa sangat.

Bile dah kenyang buntat,kitrg pun cepatcepat g tgk wayang.citer yang menjadi pilihan sanubari hari tu ialah 3musketeers.besssstttttt woooooohhh.xtipu,xpuas sungguh la.rase nak jerit "i want more!" sebaik saje abis.k fine,terover disitu.noora geram giler dengan Milady,otak dier sangat bergeliga.boleh bikin batu cincin.
pencinta yang setia.auuuw!
milady yang bijak bestari dan baju dier sume cantik2=D
kate 3,nape de 4 musketeers?jengjengjeng.biarlah rahsia.

Pe yang wat noora suke beno nengok ialah gelagat king and queen yang sangat comel,selalu king and queen mesti tuatua,kali ni muda dan sangat cute je perangai dorang.
pic ni je yang atok google ade.king and queen^_^!


xpuas la nengokkk.ada x jejaka yang hensem macam kat bawah ni nak belanja i?i sudiiiii je.konfem kene piat telinga pas en.asben bace ni.bye!

ni mesti makan gule harihari.banyak mannneesss;p
 p/s:Thanks to adik adam yang declare noora as kakak internet dier.hahaha.sape nak ngorat dier,rajinrajin g terjah blog dier k.=)

2 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

asik ke OU je..tak pegi dah ke Subang Empire yg malatops tu?Fiza pun dah jrg ke TheCurve..huwaaa

PutriesNoora said...

fza:asik ke ou sebab tempat fes date tu..so dari dulu kini dan mungkin selamanyer..hehehe