Monday, October 31, 2011

tragedi oktober!!

Assalamualaikum!!

Korang perasan tak hari ni 31/10?pada tarikh yang sama,tahun lepas,pukul 1.30ptg macam tu noora ngan en.asben bersanding.giler nebes.hehehe.pepagi ni dok siapsiap bagai.paling tak boleh lupa,ramai kawankawan noora yang sudi datang majlis persandingan noora.sampai jiranjiran dok cakap "ramai kawankawan dier saje kat majlis ni,baik lelaki baik perempuan" haaaa bangga kauuu!sampai hari ni pun rase xpuas nak ucapkan terima kasih kat dorang.terharu sangatsangat=)

Thanks ye kawankawan,sayang korang kuatkuat.kalau ade yang terkurang,noora mintak maaf sangatsangat.
Layan pic member-member yang sempat di snap pic nyer hari tu,pada yang xde dalam picture2 ni sorry tau,internet kat sini sedang menguji kesabaran.pic pun tak tersusun ni.huhu=)


panas ke bro?hehehe

senyum sokmo!=D
jejakajejaka hangat,pic paan ngan aa mano?mano?huhuhu
family iza,tq my bff!

bersama gadisgadis manis,muka nampak garang sket.tapi lembut kemain dorang ni=D
tu dia.tu dia.sayang kuatkuat!

my schoolmate sayang!=D
sayang bff sy ni=D
sampai sosatsosat dorang ni.tapi gigih yuuu.i like!=D
geng paling sempoi.orangorang penting ni!=D
jue,biar lambat asal sempat.=D
geng tadika sy!arfa+ateh,rumate sayang ngan pengapit gojesku=D
en.kameramen dan jejakajejaka terhangat,semua kawan sy.suke beno korang ngan store tu ye.huhu

ye ye ye..sy tau,walau dah pakai heels sy tetap pendek sebelah budak tu.dan skrg berat sy lebih 10kg dari masa diatas.sekian!
p/s:ramai lagi yang xde dalam pic tu jangan kecik ati eh,sy tau anda ade hari tu.itu paling penting!tq sangatsangat=)

3 comments:

Tentang Kita said...

congrats...semoga bahagia selalu

PUANSTOBERI said...

bes kan time sanding2. Hiks.. motip??
Haha. By d way, kaler pink (ke merah?) tu sgt cantik la Noora :))

PutriesNoora said...

kak sue:tq..amin=D

akak puan stoberi:pink+merah,tq..hehehe=D