Tuesday, October 25, 2011

seprais yang tidak menjadi,tapi buatkan korang tertanya-tanya,dan ni fes contest dari putrieslifechapitare!jom join=D

Assalamualaikum!!

Tajuk entri macam nak mintak pelempangkan.hahaha.jangan,kesian pipi noora yang gebu ni.hasil setahun kawen baru dapat gebu macam ni tau.ngeeee=P

Seperti yang korang xtau,23/11 ni besday noora.saje highlight kasik korang ingat,sape nak pos hadiah sangatlah dialu-alu kan.hehehe.


Sebenarnyer banyak nak citer tapi KIV dulu.cume nak bitau,en.asben dah bagi hadiah besday ku itu semalam.huhu.takut terguna duit yang dikumpul katenyer.tapi memang dasar engineer berhati x bape romantik,bukan dier nak simpan dulu ke,kasik bungkus lawalawa ke,dier terus bagi segabak macam tu dengan plastik n kotak "tuttt" segar dari ladang terus.cume harga je dier buang.huhuhu.sabooo je la.xseprais langsung.

Tapi xpe,sukeeeee sangattttttt!!!tenkiu en.asben.Nak tau ape?tunggu 23/11 nanti ye.nah amik hint sket!


Sape teka betul,akan dilayangkan dua helai shawl.Ni contest sempena besday noora,tarikh tutup 23/11/2011.senang je,jawab kat komen tu,pastu tinggalkan email skali ye,laki prpn sume pun boleyyyy,pastikan follow dulu!=)

10 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

DSLR eh?wahh..sonoknyer!

PutriesNoora said...

mungkin ye mungkin x..hehe..nk join contest letak email eh=)

BudaKamponGugup said...

Printer....aa_bcde85@yahoo.com

PutriesNoora said...

aa:jengjengjeng=D

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Noora...kamera Canon EOS 60D kot!

azatie_sayang7071@yahoo.com.my

p/s:terima kasih brkunjung ke blog atie ya!

PutriesNoora said...

atie:thanks untuk atie jugee..wah...kt tgu jawapannyer nanti...hehehe

Golden Rose said...

camera canon EOS kot tapi tak taula berapa D

umsha83@yahoo.com

PutriesNoora said...

tgu resultnyer eh=)

Arqam Ismail said...

Canon DSLR 600D @ Canon DSLR 1100D. Takpun paling cikai Canon G12.

Nak teka lens mcm xlogik. hehehe

printer? xlogik gak sbb asben tu mcm sapot wife dia jadi blogger. so, mmg camera la kot. hehehe

PutriesNoora said...

rk:tu dia tekaan dari abg photographer..hahaha..