Thursday, October 13, 2011

ali setan penyuntik semangat;p

Assalamualaikum!!

Mengapa tetiba terkenang Ali setan?ade ape ape ke ni?haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.panjang haa kau ye!

Ali setan=)

Tadi,pas balik dari lunch bersama en.asben yang bawak sy makan kat kedai xsedap.mase dah masuk kawasan UiTM,ternampak budakbudak laki yang naik motor,tetibe teringat kat muvi ali setan.

Sebenarnyer masa noora kecik cinonet dulu,time tengok citer ali setan tu la,noora start menanam tebu cita-cita untuk masuk universiti dan pastilah USM yang menjadi pilihan kollbbuu.sebab kekonon leh rase happy happy mcm citer tu.berangan gak nak dapat pakwe macam ali dan opkos berangan nak jadik asmidar.hahaha.terlebih bukan?

wiiiiwwwiittt!!

Tapi disebabkan citer tu gak la,noora belajar bersungguhsungguh,sebab nak masuk USM,nak cari pakwe kat U kekonon.siap mintak doa harihari yuuuuu.nada joyah ni.see,penangan ali setan.dasat xdasat?=D

wooooi!bitau mak kiter,awak tengok gambar mcm ni..haaaa=P
tapi dalam citer tu,noora suke sgt kat "yassalammm" ni,hensem owhh.tp tu dulu la,time tadika kot.hehe=)

Alhamdulillah,akhirnya dapat gak sambung degree kat U.walaupun bukan USM,UiTM pun dah bersyukur sangatsangat.dannnnn Alhamdulillah,Allah izinkan noora bertemu jodoh yang betulbetul mase belajar kat U jugak.hehehe.

Sekarang ni,bile tengok,dukung dan kiss inas rase nak baby cepatcepat.doa harihari gak ni.korang tolong doakan jugak ye.sayaaaaang korang!bye=)

inas.pembakar semangat ummi ni,doakan ummi cepat2 dapat anak ye sayang.hehe=)


p/s:sile jangan copy pic baby ni sesuke hati ye,marah mama dier nanti.hehehe

2 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

aminn..
ali setan tu..best kot citer tu..lawak terlebih..nostalgia sungguh!

PutriesNoora said...

fza:hehehe..nakal + jiwang pun terlebih..huhu