Friday, February 17, 2012

BluesDay!2:Bukit Cerakah-Taman Haiwan+abang-abang kecik

Assalamualaikum!!

Mari kita sambung lawatan ke taman haiwan.Sebenarnya objektif kitorang nak masuk rumah 4musim hancus sebab rumah itu ditutup untuk persediaan musim bunga.Memang dasar dengkikan.Rasanya sebanyak2 kali pergi situ,ada la 2kali je kot dapat g time musim salji dan musim paling teruk ialah musim luruh,sila jangan pergi sebab bila masuk memang sakit hati.Buang duit je.huhuhu.

Ok,kat sini taman haiwannya takla macam zoo negara nun.Sketsket je binatang yang ada pun.Meh tengok 2-3 spesies binatang yang sempat noora snap,yang lain tak sempat g sebab dah pancit gilos.Rajin benar jalan kaki sapa suruhkan.huhu.

kuat ngorat ini bebird
landak
kuda yg budget hensem
Lepas je keluar dari taman haiwan,kitorang pun berjalan terus ke main entrance,tak larat sangatsangat.Rasa dah turun 3kg kot.Sebaik saja nampak kedai makan kat pintu masuk tu,kitorang pun selamat menjamu selera dengan lahapnya dan berjaya tambah 3kg yang hilang tu.hehehe.

Masa tu baru pukul 11 pagi.Call en.asben tanya dah sudah ke belum.Dia kata belum,pukul 2 baru betul-betul habis.Oh my Allah!3 jam lagi tu.Maka terpaksala kami berdua ni jadik penunggu setia kat tempat orang menunggu bas dan secara tak langsung jadik kaunter pertanyaan dan pusat jagaan bayi.hehehe.Mari kita lihat calon-calonnya=P

fatin bersama adik angkat baru,ayong nama diberi=D
si hensem tapi garang,hadziq,sempat bagi dia makan roti cekelat,garang2 tapi ngap laju!hehe
baby amy sibotak,anak angkat 2-3jam.baru 7bulan++.besar sok nak jadik amy search eh sayang;)
I wish one day,i will hold my own child like this.=)
Dan keputusan yang ditunggu-tunggu......

muka pengkalah=P

muka pemenang,yela korang xbawak perut lagi.boleh la kayuh beskal lajulaju*backup en.asben*hehe

Last Picture








baby amy pun pakai biru yawwww!

Psstt..tau tak apa en.asben komen tengok picture noora dengan baby amy ni.Dia cakap "Abg tengok baby ni dgn syg dah sama besar"T________________T

7 comments:

♥ Elin ♥ said...

inshallah...
da rezeki x kemana..
montel!

PutriesNoora said...

amin..tula geramkan..=D

Rtp Farra Arisha said...

aww i really love the last photo of yours :)

PutriesNoora said...

Rtp Farra:tq dear!I love it too=D

iedchan said...

i pun selalu pg bukit cerakah sbb tingal dekat2 ctu dulu..hehe..nek beskal..tapi skng da mls..hehe

iedchan said...

i folo u dear :P

PutriesNoora said...

iedchan:tq=)