Thursday, February 2, 2012

TTC:PMS

Assalamualaikum!

Hati memang tak boleh lari dari bersedih,mata memang tak boleh tak nangis setiap bulan,sampai bila noora akan jadi macam ni.Kadang-kadang marah dengan diri sendiri,kadangkadang rasa kesian pun ada.Dulu sebelum kahwin selalu fikir bila dah kahwin mesti tak fikir pape masalah dah.Tapi,lain pula jadinya.Airmata jadi saksi bisu bila miss P datang.

Susah untuk diluahkan satu-persatu,remuk pula hati bila disimpan.Pada Dia juga noora mengadu,tiada yang lain hanya Dia, Allah yang satu.

Tadi ada sorang student master dari melaka datang mintak noora tolong ajar dia.Pastu ada la borak-borak sket,noora bitau noora baru g wedding kawan kat melaka minggu lepas.Tau pa dia cakap dengan muka agak kerek "xde anak senangla".wut the fishhhhhh.sakit segenap jiwa raga noora dengar.Rasa nak lempang muka dia lajulaju.tang mana xde anak senangla tu??ape kaitan xde anak dengan noora g melaka?kalau ada anak 18 pun g mana-mana pe da hal..janji ada duit.Anak dia pun baru sorang umur setahun lebih kot dah merungut semacam.Noora tengok orang lain selamba je bawak anakanak ke oversea,setakat melaka-shah alam nak cakap macam tu.Susah sangat bak sini anak tu biar noora jaga.Grrrrr....ke perli noora tu?...xpe...xpe....Allah kasihanila hambaMu ini...aminnnnn



(Ya Allah,kurniakanlah zuriat yang ramai,sihat,cukup sifat dan soleh kepada Noorafidah binti Hussin dan suaminya.Datangkan rezeki itu kepada mereka dengan segera.amin)


P/s: Salahkan Hormon PMS!

6 comments:

PUANSTOBERI said...

Tak salah sesekali kita berduka, tp jangan selalu2 tau..

Apa pun Allah tahu apa terbaik utk kita :)

PutriesNoora said...

betul tu..tq kekda=)

yannie bunny said...

cheer up ok dear ;)

PutriesNoora said...

insyaAllah yanie..tq=)

Suwaibah YS said...

errmm.. kita yg tak PMS klu org cakap camtu pun rase sakit hati jgak.. huhuhu

huhu..mmg akan ade masa2 yg akan rase down.. hope u'll b ok ^^,

PutriesNoora said...

kannnn..huhu..thanks sue!=)