Thursday, February 9, 2012

Menyesal kemudian tidak berguna

Assalamualaikum!!

Bnayak perkara yang noora kesalkan minggu lepas dan minggu ni,rasa down dan bersalah sangat.Nak tau apa?

1.Tetiba jadi addicted dengan nescafe ais,sebelum ni tak pernah pun.Sejak dari minggu lepas,talk to myself hari ni last tapi soknya beli jugak.Ni pun ada secawan nescafe ais atas meja.T_T

2.I'm on diet,makan sket sejak minggu lepas,turunla sket dalam 0.5kg.Tapi yang ohsemnya boleh lak g makan maggi sebagai supper.Adalah 2-3 malam dan paling best semalam lepas dah makan nasi siap bertambah sebab lapar giler dari siang tak makan,noora boleh g mintak en.asben belikan berger ayam spesel kat kedai dekat uma kitorang tu.owhhhh mennnn!

3.Pagi ni kekonon takmau makan banyak,tapi noora ter ter ter amik kuey tiaw setengah tupperware,hotdog dan karipap sebiji.*__* sketla sangat tu kan.Tupperware tu besau tau.hermmm.

4.Dan kemenyesalan paling xmunahsarawak,lepas noora dah ngap karipap sebijik,noora menyesal napa tak beli karipap 3-4 biji,sedap tu.>,<! 

Setakat turun 0.5kg wat macam turun 5kg,memang payah la.So jangan berangan la nak kurus time adik ipar noora kawen nanti.uuuuwwwwwwwwwwwaaaaaaT____________________________T

4 comments:

Siti said...

Nora, ada ambil ape2 ubat hormon tak?..kalau ambil tu, normal lah slalu lapar hehe :-)

PutriesNoora said...

setakat ni xde...epo je ubat hormon..hehehe...tapi ni sebab nafsu..susah nak control...=D

sila1209 said...

haha...kalah aku da ko punya mkn...
just nak bgtau la...kalo bleh kurangkan minuman berkafein...cam kopi, nes sume tu...nak2 kalo tgh ttc ni...tp kalo teringin skali skala tu blasah je...hehe

PutriesNoora said...

aku sebenarnya xminum nescafe..jarang2 sangat...sebab nanti konfem pening..tapi ntah kenapa mgu lepas kemain sedap minum...tapi ni dah stop balik..hehehe...nasib sekejap je terkenan...sekali sekala xpe gak kan...=D