Wednesday, February 29, 2012

feb3:Final seprais untuk mucuk macin

Assalamualaikum!!

Wooah,walaupun mood agak kelautan api tapi noora tetap melawan onak duri untuk mengupdate entry ni supaya ia tidak basi dan ditelan masa.*pannnggggg*lempang lajulaju cepat!

Begini alkisahnya,bagi melengkap bulan febuari dengan edisi sepraiskan en.asben,noora dengan bersungguh-sungguh sepenuh hati dan perasaan berserta airmata memohon en.asben amik cuti pada 24/02 baru ni.Tapi memandangkan en.asben memang busy mengalahkan obama dengan projek baru dia tu dan dalam masa yang sama kesian kat isteri yang sudah menangis beriya dan merajuk bertempat telah pun berjaya mencutikan diri selamaaaa 1/2 hari tu pun henpon tak lekang kat telinga dan mulut xbenti bercakap pasal kerja.Isteri disebelah umpama patungT_T

Noora bitau noora just nak belanja dia makan-makan tapi sebelum tu kena singgah uma "tokey perfume" kat TTDI kl.So,lepas solat jumaat kami pun g la mencari rumah "tokey perfume" tu.Dalam keadaan hujan lebat kemain,bibik "tokey perfume" keluar hantarkan "perfume" yang noora order.

Ni "perfume"nya...
happy 28th my sayang!
dalam dia mcm ni,rainbow cake hehe..pic cake en.asben yang dah potong da kat camera anak buah,lupa nak amik+_+
Memang sangat best+sedap+besar+puas hati.Noora order kat kak Nurhuda samsudin.Sila la tengok kat fb dia,rasa nak tempah semua.huhuhu.Ehem!!maka ter seprais la en.asben tengok "perfume" ni.=D

Pastu kitorang g makan-makan kat syamille steak house kat usj21.Sesapa yang minat steak bolehla layan steak kat sini.Sedap plus daging-daging semua fresh,takdak frozen-frozen.

stirlion steak rm39-sedap,fresh,enak,jenuh nak habis-noora punya=D

lamb steak rm28-sedap,enak,en.asben berjaya habiskan dgn noora punya sekali,dia kata noora nya steak lagi sedap=P
Jus epal yg sgt3 sedap!!perfect 10!tak pernah rasa sesedap ni^_^ -rm2.50 je!masyukkk sangat wehhh

Malam tu pulak kami pakat layan adnan sempit 2 yang memang kelakar dan sangat best.







To en.asben,

Ini saja yang mampu sy bagi kat awak.Segala seprais,aturcara bulan febuari ni sy dah rancang sejak dari januari.Bertungkus lumus perah otak dan mengumpul gaji yang tak seberapa ni untuk mengembirakan hati awak.Satu je sy mintak,please don't break my heart.Kejujuran,kesetiaan adalah kunci dalam ikatan perkahwinan.Sy tau sy belum cukup sempurna sebagai isteri,sy masih banyak kekurangan tapi sy nak awak tau yang sy tak pernah jemu untuk membahagiakan awak.Sy selalu doa jodoh dan kebahagiaan kita kekal dunia akhirat.Awakla satu-satunya lelaki dalam hidup sy sekarang,sy dah takda sesapa wak...sy merayu...tolong jangan buat sy menyesal dan jangan buat sy rasa sia-sia setia dan sayang kat awak.Harap awak betul-betul-betul-betul-betul tak menyakitkan hati sy lagi dan sy beri awak peluang sebab sy percaya manusia boleh berubah jika diberi peluang.Tapi,awak kena tau yang peluang tak datang selalu.Sy manusia biasa,ada hati dan perasaan.Hargailah dan sayangi sy sebagai isteri,sebagaimana sy sentiasa hargai dan sayangi awak sebagai suami.Setiap titik airmata isteri,ada perhitungannya..Sy selalu harap dan berdoa,agar tempat sy dalam hati awak selalu ada dan tak pernah goyah sedikit pun....selamat ulangtahun sayang...

8 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

happy belated bday untuk husband noora..semoga berbahagia kalian berdua hingga akhir hayat.aminnn

PutriesNoora said...

InsyaAllah..aminnnn...tq fza!=))

~ i.n.a.z.d.a.u.d ~ said...

Rasa nak nangis baca ucapan tu.. T__T

PutriesNoora said...

sis inaz:T_T

PUANSTOBERI said...

Yey.... beday asben kita sama ah.. Hik hik...

akak ada lagi satu plan yg blum langsai yakni esuk. Yeyyy!!

PutriesNoora said...

kekda:tau2..bila la nak dapat g situ..best tuuuuu..=D

BudaKamponGugup said...

semoga berbahagia selalu...amin

PutriesNoora said...

tq aa..amin=)