Monday, February 13, 2012

TTC: Umar Umaira!!!

Assalamualaikum!!

Ha nak tanya sket,pernah dengar tak produk ni?selalu ada kat WHI slot dia yang noora tau hari selasa(kalau tak salah).Ada sesapa pernah try?

ehsan google


Owner dia kan agak memaksa orang beli gak la.Cekonon tak preganant sebab tak makan ubat ni.Hurmmm kadangkadang sedih bila peniaga macam ni cuba buat kita rasa bersalah kalau tak beli.

Noora cuba cari testimoni tapi tak hado pun.Selalu beno dia iklan kat WHI,dah la makcik a.k.a owner dia suara binggit gila kot.Pastu suka perliperli tak mengandung sebab tak makan produk dia.Dia kata cuba paling kurang 3kotak,kalau tak dapat gak dia kata tu semua ketentuan Allah.Owh tahu pulak kan.Tapi part dia salahkan orang tak pregnant sebab tak makan produk dia takpe la pulak.huhuhu.Dah la mahal kot,sekotak rm250,kalau husband sekali dah rm500 sebulan.Kalau elok ok takpe gak.Ni yang nak tau ada sesapa pernah try atau pernah dengar tak?*________*

12 comments:

PUANSTOBERI said...

Akak tau produk ni n da like page derang kat FB. Pun tau dari WHI la. Ari JUmaat nya. Kak Ton tu kan. Huhu.
BIasa ler, org juai ubat.
Akak nak terai tp tang rega dia tu, gulp gulp la gak. Hahahah.

Tkpe la, kalo dpt pelarasan SBPA bleh la consider. Huhu :D

PutriesNoora said...

tula kekda..kemain makcik ni..kadang2 rsa nak try gak..huhu tapi harga tu seram sejuk sket...huhu

sila1209 said...

mahal gile...kalo x menjadi mst rasa cam rugi je...hehe...
kalo d bajet lebih bleh je try...tp make sure la produk tu xd effect sampingan gak...ade kelulusan kkm sume...org skrg mcm2 ubat nak jual...nak kaye cpt je...ops...

I Am BabyPhat said...

salam,

Baby dah pernah consume produk nie,adalah dlm 2 kotak...kalau bab mencantikkan kulit mmg ada kesan la tp tang menses tak lah teratur pun...sudah lah mahal gilerrr,lepas 2 kotak baby langsung tak menses...tak tau la effect dgn org lain plak...

Cik CT said...

Salaam,bw here..nk bg pendapat,sy pun terpengaruh dgn iklan makcik ton tu.beli jgk le utk asben n saya.tapi tak ssuai kut pd kami.side effect sakit perut,dgn pakej la pening2,cb..tp mkn jgk le dkt sekotak pastu asben surrender sbb mmg bdn dia xssuai.lain org lain badannya kan.tp kna minum air byk..skrg try lady venus by elken.asben mkn madu tualang tiap2 pagi.hope ada rezeki kami nnt.

PutriesNoora said...

sila:memg pun...xbaik menggunakan kelemahan org lain..hrmmm

PutriesNoora said...

baby:tula kan...dia kata kulit boleh cantik...tp efek pada kesuburan..ish..risau pulak bila baby ckp mcm tu...

PutriesNoora said...

ct:sy penah dulu sebelum kawen try makan puteri binari,konon2 untuk kulit cantik dan kurangkan berat...percaya sebab dia kata guna herba..tapi efeknya siap pitam2 lagi...period terus delay..ermm..kadang2 org lain sesuai tapi kita tak...walaupun produk tu dah terkenal kan...skrg noora dgn asben pun dok amalkan mahabbah(madu+habatussauda)..insyaAllah ada rezeki kita nanti..amin=)

Carmello said...

Hai Noora. Betul2 selalu juga dgr KakTon tu promote barang dia tu. Tapi itulah,lain penyakit,lain lah ubatnya kan. ada org mkn ubat ni sekali jer,terus lekat. Ada yg dah try byk kali pun belum juga ada rezekinya. Saya tak pernah try mkn ubat2 ni semua sebabnya mcm takut2 ada side effect. Tp saya suka amalkan madu+habatussauda mcm Noora.

PutriesNoora said...

Carmello:sy pun baru je makan mahabbah tu,rasa sedap sket perutkan..dan sangat betul semua itu rezeki dari Allah..kita ni usaha saja..moga usaha kita diberkati ye..insyaAllah=)

sila1209 said...

rasanya la kan baik amalkan je petua org2 tua...mkn benda2 yg natural mcm madu lebah, manjakani tu sume...at least xd bahan kimia...xd la effect badan sgt kan...mkn ubat2/produk2 moden ni byk sgt side effect nye...yela dah proses dlm kilang mst ade campur mcm2 kan...even bahan2 herba pun kalo dah proses dlm kilang mst ade added ape2 punya la...nak bg tahan sume lg kan...

PutriesNoora said...

sila:lama ke baru ke semuanya usaha..yang memberi tu Allah juga..kannn=)