Tuesday, February 14, 2012

feb1:bulan ini bulan dia-Big S Burger at That Little Gerai

Assalamualaikum!!

Macam title lagu dangdut pulak dah kan,hehehe ekceli bulan ni noora sangatla meraikan en.asben.Memandangkan bulan ni en.asben menyambut besday yang ke-28.Kalau diikutkan tahun memang kami selang setahun je,tapi kalau ikut bulan..en.asben tua 22bulan dari noora.Wah nampak tak makna disebalik penerangan diatas?itu la motif untuk memberitahu en.asben semakin tua,eh eh  dewasa =P


Alkisahnya sebagai isteri yang memang tak pandai nak buat seprais,maka noora pun bercadang untuk meraikan besday en.asben setiap hujung minggu dalam bulan febuari ni bermula dari minggu lepas.Walaupun en.asben sangatla busy sebab minggu lepas orang cuti 4hari tapi dia kerja,noora tetap gak nak dia happy lalu dengan pantas dan tuntas ajak berjimba kejap lepas kerja^_^


Feb1: Makanmakan di That Little Gerai  dekat AU5 taman melawati,betul belakang Giant.Tempat ni pernah masuk dalam rancangan Best In The World.Kedainya bukan main kecik.Tapi serve dia tiptop!Paling best memangla makanan dia.Kitorang order Big S burger,harga rm 14 sebab add mushroom and blackpepper.Memang sangat SEDAP,setiap gigitan en.asben cakap "ermmm..sedap betul ni!".."Perghh memang sedap sangat!".Hehehe misi pertama berjaya!Thanks Best In The World sebab rekemen tempat ni dan yang penting en.asben sangatsangat suka=D

daging tu chef buat sendiri dan sangat gemuks+sedap!

pinjam pic kat google sebab sy lupa bawak kameraT_T

Untuk pengetahuan korang,sila la jangan datang hujung minggu kalau tak buat booking,sebab memang penuh nanti.Kalau nak kena dtg seawal lepas magrib or booking je kat That Little Gerai dalam FB dia.=)

Happy birthday en.asben!Entry kedua feb2: i punya phone=)

4 comments:

Suwaibah YS said...

cam besh je.. bila nora nak blanja? hahahaha

PutriesNoora said...

sue:hamboi sue...boleh nak belanja..noora belanja berger malaysia je...hehehe

Aidy said...

Thx for coming at TLG.

PutriesNoora said...

mr/chef aidy:wow!xsangka sanggup drop comment kat sini..me speechless^_^..tq=)