Monday, February 13, 2012

mari cuci mata=)

Assalamualaikum!!

Haiiii lama tak update blog,mood ber blogging sangatla kelaut,padahal banyak benda nak story.Hari ni disebabkan monday blues,meh la cuci mata tengok perfume noora,sapa yang berkenan boleh email detail kat yellowz_Putries@yahoo.com....RM70 include postage!98% to original=)



lady million

lancome miracle
DKNY delicious

gucci flora
D&G women

tresor lancome

Incanto bloom

nina ricci


P/s: ada banyak lagi,tak larat upload,kalau korang ada request nak perfume selain dari pic diatas sila emailkan kat noora berserta gambar sekali,noora boleh tolong carikan=)

4 comments:

Zana Adieyza said...

wah, jual minyak wangi la cik noora kita ni.. mesti sentiasa wangi ni kan.. hihihi..

PutriesNoora said...

ha tula pasal..bila ada org beli kt pun sibuk nak beli...semua rasa nak..hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

menarik ni..berapa ml ni nora?tak nampak kat packaging tu..heh

PutriesNoora said...

fza:lain brand lain kuantiti,ada 100ml,ada 75ml,ada 50ml..exactly same original=)