Wednesday, May 16, 2012

2:Langkawi day one yawww;mahsuri+beras terbakar+cekelat

Assalamualaikum!

Mari sambung pasal entry Langkawi,disebabkan gambar terlalu banyak,biarkan ia berbicara.hakhakhak =D


Sesampai je jeti kuala kedah lebih kurang kul 7.40 pagi,kami pun g bersarapan pagi kat warung betul-betul tepi jeti,memang sangat walaweh!sedap sangatsangat rasanya,mungkin jugak kami ni stok bandar sket,jadik bila dapat masakan kampung pagi-pagi,memasing rasa nak nangis.sedap uuuuools!


best sangat!!








Yeayyyy dah sampai,kami naik feri pukul 9.30pagi,sampai lebih kurang pukul 11.15pagi,separuh dari family noora mabuk laut termasuk noora.k bye!malu sebab berlagak.hohoho

Bermula sesi hari pertama di langkawi,lalalala (mode:senang hati)

sabotaj dari sang isteri maka pic ini digelapkan*tipu je*
 
helang batu

Mak buah yang tak senonoh.tahutahutahu*_*


hantu kuning buat apa ntah,mencurigakan=.=


muka kepoyoran kami

mak buah yang tak senonoh kuasa 8



makanmakan time,sodappppp!kakak sapa yang ayu sleeping brother bear sangat tu 0_o
hajat nak shopping tapi kedai tutup sudaaaah

Malam tu pulak kitorang menghabiskan masa kat Pandak Mayah,kedai Haji Ismail yang jual cekelat.Akibat terlalu asyik memborong,maka gambar nan hadooo.Balik je homestay masing-masing senyum sampai telinga sebab berjaya menghabiskan duit beli cekelat melambaklambak.Misteri bukan??terlajak bot bolehla undur,terlajak belanja,g atm machine kita cucuk duit lagi...agagagaga=D

Okeh nanti noora sambung lagi untuk hari kedua kat langkawi-Taman Buaya+Island Hoping+uptown

4 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

hai fren.saya baru je pergi langkawi hari tu.boleh tahan jugalah langkawi ni..best..;D

PutriesNoora said...

hai!!memang bestkan..=D

Tentang Kita said...

cuti-cuti malaysia lagi....syoknyer bercuti ngan family...

PutriesNoora said...

syok...dalam otak ligat dok planning cuti dgn family lagi..hehehe