Friday, May 18, 2012

3:Langkawi day2 Taman Boya+Island Hoping

Assalamualaikum!!

Hari kedua kami kat langkawi telah memahat sejarah baru dalam hidup kami masing-masing.Dari wan yang umur sweet 67,sampai la ke cucu paling kecik setakat ni umur 4 tahun.

Ajaib dan indahnya ciptaan Allah.Allahuakhbar!!=)

Meh layan gambar meh.

half of the family members=)

kemain excited nengok boya

best mandi bangggg?
boya pelahap

semua berebut nak makan,kesian pulak tengok..ececeh..padahal.....

penakut...tengok muka pun dah tau..
bermanja-manjaang-ang-ang=P

abg zaid cuba ajar ammar senyum nampak gigi yang sumbing tu.hoho

zaid with paksu/uncle,sama besor dah=D

besoorrrr gilak

pandai beratur time nak makan,mungkin dorang pandai tengok jam kot.nggeee
pimpin tangan ommaa naik bot=)

puan dayang yang bunting=)super cantik!

view dari atas tasik
budak manja dah basah lencun,stress bini jerit-jerit tak bagi dia berenang tanpa life jacket,hahahaha,sayang laki oii

perempuan ni berjaya celup2 kakitangan,basuh muka,usap2 perut,minum sampai kenyang,mandi?no no,takut dooong!hoho

kanak-kanak ribena,yang si ammar kemain melalak.penakut mcm maksu dia (bukan nama sebenar)


Sekian kenangan pada hari kedua.Pulau-pulau lain tak sempat amik pic,sebab dah penat.hehehe.Sampai hari ni kitorang tak benti-benti citer pasal pengalaman island hoping.Subhanallah,damai rasanya,indah sungguh=)


Next entry,last day in Langkawi-cable car kus semangat=P

4 comments:

PUANSTOBERI said...

naik kat mana bot island hopping ni?? cam lain je dari jeti biasa tu :)

Nxt time gi Krabi lak.. lagi bes island hopping nya.. dan tpt2 nya lagi super duper cantik *jgn pening cam akak sudahhh..hahahah*

PutriesNoora said...

kekda:naik dekat tempat yang banyak kapal layar tu..tula tengok kekda best je..hehehe..teringin gak nak g=D

f said...

fifi pon pergi island hopping.. naik dekat dengan awana porto malai.. :) best sangat kat tasik dayang bunting tu.. cantik.. fifi ade ambil air tasik tu buat bekal bawak balik.. mase tu tgh ttc lagi.. last2 tertinggal dalam bot.. takde rezeki..

PutriesNoora said...

fifi:rezeki tu kat tangan Allah fifi..kun fa ya kun...tak minum pun fifi cepat je pregnant kan..hehe..semua ditangan Allah...tasik tu memang unik n cantik kan=)