Thursday, May 3, 2012

susu kambing vs susu coklat dutchlady

Assalamualaikum!!

Halloha!ingat tak satu masa dalu noora ada update pasal susu kambing?Tak ingat?Takpe tak dosa pun.hehehe.Dulu noora kemain excited dok minum susu kambing hari-hari.Akan tetapi,memang betul kata Tun M,melayu mudah lupa mahupun buat-buat lupa sekarang noora dah tak minum susu kambing lagi.Bukan apa,cuma kebosanan sudah melanda tekak pada tahap yang membimbangkan.Justeru itu,noora pun telah menukar pelan penyusuan,eh? dengan meminum susu ducth lady yang berperisa coklat.*gila skema*







Pada noora,susu coklat ni ada kelebihan dan kekurangannya 
1.mengemukkan
2.melawaskan 

so kesimpulannya korang pepandai la simpulkan sendiri.hehehe.

Tapikan taktau la sampai bila noora mampu bertahan,sok-sok kalau jemu tukar susu kambing balik.Takpun try susu kucing,leh beranak kembar macam kucing.haiiihhh.melalutnya,mungkin sebab clomid kot ni.*kesian clomid,gurau je clomid,jangan marah.*jentik kepala noora,sila,sila,sila!*

12 comments:

♥ ROS ♥ said...

ros mmg suka susu coklat nih.. nyummy :P tp kkdg beli yang fresh punya jgak :)

PutriesNoora said...

ros:sedapkan..tp kena control sket..senang naik badan nanti..hehehe

Suwaibah YS said...

mmg fav ni..tapi ade sekali tu terminum yang dh basi.. lama peruk kat peti ais .. trus fobia... huuuuu

PutriesNoora said...

sue:yakss..adui..kalau kita pun leh fobia tu..huhu..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

PutriesNoora said...

cute ke?hohoho..ok dearie=)

fifi said...

nora.. fifi dulu pon minum susu kambing.. mule2 hi goat.. lepas da bosan beli yang fresh punye.. lepas tu try pulak susu kambing al kishbun.. yang tu takde rase susu kambing langsung.. dan mase cycle minum al kishbun ni la fifi BFP.. tapi apeape pon tu semue perancangan Allah.. teruskan usehe.. inshaAllah berjaye!~

Azhafizah[フィザ] said...

yang menggemukkan yang tak nak tu..

Little world said...

sue dulu pernah minum susu kambing Bklend ngan Kurma---Tapi sue minum 3 kali jer..... tak lalu laaa.. hehehe

PutriesNoora said...

fifi:yeke..mcm nak try je khisbun..hari tu nak try takut berbau..bila fifi kata ok..rasa nak try la..hehehe..tq fifi=)

PutriesNoora said...

fza:betul oo...naik 1kg 1bulan..hohoho

PutriesNoora said...

sue:sedapla..hehehe..tapi memang ada yang tak sanggup telan..asben noora la tu..hehehe=D