Tuesday, May 15, 2012

Kenyataan Abang Nara menghiriskan hati dan sanubari

Assalamualaikum..


"Ucapan tahniah harus juga diberikan kepada Jejai kerana tidak berlengah-lengah lagi menambahkan umat Islam." Abang Nara from Beautifulnara

Noora memang peminat abang nara,setia bukak beautifulnara harihari.Tapi hari ni betul-betul terguris dan terluka.Adakah kami ni Umat Islam yang melengah-lengahkan pertambahan umat islam?

Rezeki tu belum sampai bukan melengahkan..............

Terlajak kata memang makan dalam bro.Anak tu rezeki Allah,tak timbul isu lengah tak lengah dapat anak cepat atau lambat.Statement tu terlalu terbuka sampai menyebab terluka.=(

20 comments:

PUANSTOBERI said...

twitter dia pada Fasha pun dia kata Jejai gagah.. hurmm...

PutriesNoora said...

kekda:tula..noora da baca dalam blog kekda td..tapi tak leh nak komen..erm..apa punya pemikiran la..

IkhaNain said...

sbr je la...i yg bc ni pun sakit hati...mcm kiter yg x dpt anak lagi ni jahat sgt...hny org baik2 mcm dier tu jer leh dpt anak...ntah aper2 ntah...

Suwaibah YS said...

lelaki ... diorg kekdanag cakap pakai hentam je...

PutriesNoora said...

ikha:tula..sedih je rasa...kecik hati..teruk betul statement abg nara..uwaaaaa...=(

PutriesNoora said...

sue:tgh sabarla ni..huhuhu

Aida said...

nama pun abang nara.nara sangat....

gagah sangat ke? suami i pun gagah jugak.cuma belum rezeki..

Tentang Kita said...

sedih gak baca blog abg nara td..bukan kita yg x nak aank...masih xde rezeki lagi bkn xde usaha nak dapatkan baby...mentang2 lah dia dah de baby..cuba dia x dpt baby..sure sentap punya lah

PutriesNoora said...

aida:tu la pasal..geram je kan..>,<

PutriesNoora said...

sya:cakap tanpa berfikir..mungkin orang macam dia taktau apa yang kita rasa..=(

Little world said...

macam tak munasabah Fasha preggy dah tahu masa seminggu ngan UPT test...emmm cam senang jer nak cek preggy---entah apa2...

Golden Rose said...

sabar je la....teruskan berusaha dan berserah pada ALLAH...insya ALLAH ada hasilnya...ALLAH MAHA MENGASIHANI & MAHA MENGETAHUI

PutriesNoora said...

sue:erm..mungkin bunting pelamin memang macam tu kot..maybe cycle period dia dalam 26-28hari..kun fa ya kun..sapa kita nak menidakkannya kan..noora tak kisah pasal tu..cuma pasal kata-kata abg nara tu..pedih hati..

PutriesNoora said...

golden rose:yes!InsyaAllah..amin=)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam putriesNoora..terima kasih singgah ke blog k.atie ya...
K.atie doakn semoga Noora bykkn bersabar...InsyaAllah,satu hari nanti Allah akan makbulkn doa Noora & HB.
Kdg2 org menulis kat blog tanpa memikirkn perasaan org lain...
take care dear :D

PutriesNoora said...

kak atie:hye kak!noora memang selalu singgah blog akak..hehehe..tq akak..aminnn=)

sila1209 said...

nora aku nak suggest je la ni...kot2 ko nak cuba...try la minum pati delima gulsan...byk khasiatnya...salah satu utk kesuburan gak la...nak tau lg lanjut bleh tanya dgn pakcik google...harga sbotol rm15...ade gak yg jual sampai rm30 ke atas...kena pandai cari...kat booth tingkat 1 alamanda ade jual...just cadangan dr aku je kalo ko berminat...usaha tangga kejayaan org kata kan...x cuba x tau...hehe...pe2 pun lepas usaha doa n tawakal je...peace..;)

PutriesNoora said...

sila:memang nak try pun..insyaAllah nak cari hujung mgu ni..tq sila=)

sila1209 said...

kalo nak tau khasiatnya ade aku post kat blog...aku pun nak try gak...sbb bleh tambah tenaga...skrg ni da sarat cepat letih...huhu...

PutriesNoora said...

sila:aku dah pernah baca khasiat dia...skrg tgh usha kat mana ada jual dekat area sini..=)