Wednesday, May 2, 2012

Tahun melawat langkawi atau tahun melawat perak?

Assalamualaikum!

Hai manusia-manusia comel,anda sekarang sedang berada di dalam zon kecelaruan minda.Agagaga sebenarnya minda noora yang tengah celaru,lama tak update blog akibat tahap kebizian kebodian yang melampaui batas-batas kehidupan.Tapi alhamdulillah,kecerian dan kegembiraan selalu dekat dihatiiiiii.(gaya iklan tibi9).*sapa rasa entry ni annoying sila segera tekan pangkah!*

Berbalik pada tajuk di atas,noora rasa tahun ni patut digelar tahun melawat langkawi bukan tahun melawat perak.Ini disebabkan oleh ramai yang g bercuti di langkawi pada tahun ini.(apesal macam berita da ayat ku ini *_*)

Noora n family noora pun insyaAllah akan kesana hujung minggu ni dan insyaAllah balik nanti noora wat satu review aktiviti kat sana supaya boleh menjadi rujukan di hari muka O_o.*Pannnnng!!lempang laju-laju pelis*
Tapi kan...disebabkan kerajaan dah declare tahun ni tahun melawat perak,jadi kitorang terpaksa rela extend percutian kitorang kat ipoh,selepas pulang dari langkawi kitorang akan berjimba pula di ipoh selama 2hari 1malam.(ini semua alasan kami!=p)

Maafkan noora sebab entry ni macam ntah apa-apa,mungkin terhasil dari otak keras yang membeku umpama ais atlas dalam peti sejuk kat rumah.**demmm!ape kau merepek ni mak jeemmmahhh!T_T.** 

Sebelum noora melalut lebih teruk,bye bye friend!

4 comments:

PUANSTOBERI said...

slmt dtg ke negeri perak, darul ridzuan..kami sambut dgn senyuman.. ooohh way..ooohh way... ngeee

PutriesNoora said...

kekda:hamboiii dah macam duta negeri perak..hahaha

Suwaibah YS said...

dtg la kg kita kat kuala kangsar..leh pekena laksa kuala, gi muzium, beli labu sayung..heheheh

PutriesNoora said...

sue:jauhnya..kitorang g ipoh je..tapikan..teringin gak nak g kuala kangsar..hehehe